Żołna
Fanka BB :)
Ovufriend takie wyliczenia dajeA co to za apka podaje takie statystyki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ovufriend takie wyliczenia dajeA co to za apka podaje takie statystyki?
OvufriendA co to za apka podaje takie statystyki?
Browni, kartka ilustris - uwielbiam. Chcę być Twoim chłopakiemZapraszam na brownie nie możemy zjesc sami
Upiekłam staremu na dzień chłopaka.
Czekam aż wstanie Zobacz załącznik 1571358
Ja to mogę być nawet jej dziewczyna .. jeśli tylko będę dostawała takie dobrociBrowni, kartka ilustris - uwielbiam. Chcę być Twoim chłopakiem
A u mnie w końcu dziś czysto i będę mogła uprawiać dziki $eks!Ahh i u mnie to samo miałam testować jutro ja na szczęście albo i nie nie mam bolesnych miesiączek, w ogóle mnie nic nie boli.
W przyszłym tygodniu powtarzamy badania pływaków.
A co z Twoim zdrowiem, co z gorączką i stanem zapalnym?Pojawił mi się jakiś śluz, ale mam wrażenie, że to dlatego, że się znowu wkurzyłam i moje ciało postanowiło aż wydostać go na zewnątrz
Od 10 miesięcy piszę książkę. Oczywiście dwa tygodnie nie pisałam, więc dziś chciałam do tego wrócić i przeczytałam wszystko jeszcze raz, aż tu nagle… brak rozdziału Musiałam przypadkowo zaznaczyć kiedyś ten fragment i go usunąć, a to był rozdział, który pisałam mając bardzo dobry humor, na antydepresantach i był bardzo zabawny. Oczywiście na MacBooku nie działa odzyskiwanie starych wersji plików i go już nie odzyskam. Kolejna rzecz do kolekcji pechowych. Dzień bez zrujnowania czegoś to dzień stracony!
W każdym razie mam dzisiaj podobno już dni płodne, choć przez to iloma lekami się nafaszerowałam w ciągu tego tygodnia to w ich obecność i w owulację wątpię, ale może mój chłop poprawi mi humor jak dziecię pójdzie spać.
Nie mam już gorączki od dwóch dni, badałam crp i jest ok.A co z Twoim zdrowiem, co z gorączką i stanem zapalnym?
Ok, cieszę się, że już jest lepiej.Nie mam już gorączki od dwóch dni, badałam crp i jest ok.