reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

Ja wróciłam z krótkiego urlopu . Ten cykl raczej spisuje na straty bo sex był do dnia wyjazdu potem nic a nic a według testów do tamtego dnia piku nie było wiec ciąża w tym przypadku byłaby cudem. Po mnie coraz bardziej widać smutek wydawało mi się że potrafię go ukryć ale wychodzi na to że nie do końca . Na wyjeździe miałam straszne wahania nastroju . Jeszcze na dodatek skończyłaby pod kołami samochodu bo kretyn zapierdzielał zamiast zatrzymać się na pasach jak kierowca obok. Do tego w pracy wszystko się sypie i nie wiem do czego wrócę … wszystko jest zjebane . Cieszę się jednak, że przez ten czas jak mnie nie było pojawiły się kreski napawa mnie to optymizmem że może kiedyś się uda

reklama
No dobra, podejście nr 2. Od razu mówię, że jest różowa 🙈

Załączniki

• IMG_20230926_142259.jpg
    IMG_20230926_142259.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 187
Ja wróciłam z krótkiego urlopu . Ten cykl raczej spisuje na straty bo sex był do dnia wyjazdu potem nic a nic a według testów do tamtego dnia piku nie było wiec ciąża w tym przypadku byłaby cudem. Po mnie coraz bardziej widać smutek wydawało mi się że potrafię go ukryć ale wychodzi na to że nie do końca . Na wyjeździe miałam straszne wahania nastroju . Jeszcze na dodatek skończyłaby pod kołami samochodu bo kretyn zapierdzielał zamiast zatrzymać się na pasach jak kierowca obok. Do tego w pracy wszystko się sypie i nie wiem do czego wrócę … wszystko jest zjebane . Cieszę się jednak, że przez ten czas jak mnie nie było pojawiły się kreski napawa mnie to optymizmem że może kiedyś się uda
Życzę Ci dużo siły i żeby zła passa się odwróciła🤞
ściskam wirtualnie
Sad Best Friends GIF by Lisa Vertudaches

reklama
Dobra, los po prostu śmieje mi się w twarz. Kupiłam pierwszy raz te testy pink przy okazji promki w hebe. Miałam testować dopiero w piątek, ale jakoś dzisiaj mnie tchnęło, żeby sobie siknąć for fun. I co? Pierwszy raz ten test i już na wstępie pierwszy raz w życiu doświadczyłam kreski testowej 😅 Zaśmiałam się tylko pod nosem. No ale nie zrażam się. Póki okresu nie ma, to piłka w grze, co nie? Ja to mam kurde farta 😂

Załączniki

• IMG_7023.jpeg
    IMG_7023.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 178
Do góry