reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

Mega wyraźna jeśli to fabryczna. Ale dziewczyny już to przerabiały tutaj :(
Dlatego podchodze do tego na dużym luzie, bo dużo się tez tutaj naczytałam o tych testach. Rozbawiło mnie tylko to, ze pierwszy raz go zrobiłam i już taki fail 🙈 Ale na pewno bede testować dalej, nie zrażam się. W końcu termin na testowanie mam dopiero w piątek, wiec jeszcze się wszystko może wydarzyć 😄

reklama
Dlatego podchodze do tego na dużym luzie, bo dużo się tez tutaj naczytałam o tych testach. Rozbawiło mnie tylko to, ze pierwszy raz go zrobiłam i już taki fail 🙈 Ale na pewno bede testować dalej, nie zrażam się. W końcu termin na testowanie mam dopiero w piątek, wiec jeszcze się wszystko może wydarzyć 😄
Kciuki, żeby to było "to" 🤞🤞

U mnie pinki pokazywały druga krechę tylko wtedy gdy był ciąż 😉 aktualnie co robie to biel i biel, zero kresek testowych.

Dobra, los po prostu śmieje mi się w twarz. Kupiłam pierwszy raz te testy pink przy okazji promki w hebe. Miałam testować dopiero w piątek, ale jakoś dzisiaj mnie tchnęło, żeby sobie siknąć for fun. I co? Pierwszy raz ten test i już na wstępie pierwszy raz w życiu doświadczyłam kreski testowej 😅 Zaśmiałam się tylko pod nosem. No ale nie zrażam się. Póki okresu nie ma, to piłka w grze, co nie? Ja to mam kurde farta 😂
Jak to testowa jak ona różowa 😱😱😱😱🤯🤯🤯

reklama
Do góry