AnnMar88
Moderator
I ja równieżDziękuję bardzo za linka.
Ja też mieszkam w Waw :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I ja równieżDziękuję bardzo za linka.
Ja też mieszkam w Waw :-)
Trzymam kciuki za Ciebie mocnooooo!Wróciliśmy w nocy z wakacji a właściwie z przystanku dobowego u moich rodziców . Wczoraj rano miałam pik na teście, także nie ma zmiłuj...było działanie ciemną nocą może dzisiaj powtórzymy, bo teoretycznie do 36h ma to sens a później już tylko czysta przyjemność fajny, regularny cykl, czuję się wypoczęta Mąż codziennie zabierał rano synka na spacer i mogłam spać jeszcze 1-1,5h także mój organizm czuję się zdecydowanie lepiej . Plan to kwas foliowy, trochę uzupelnie żelazo, magnez, acard i woda z elektrolitami. Zawsze mam problemy z odwodnieniem i doszłam do wniosku, że będę codziennie uzupełniać elektrolity... Zobaczymy szanse są pogoda iście kocykowa, seksu było ile trzeba za 10 dni poproszę dwie kreski
Gratuluję serdecznie Jaki z tego wniosek? Kochać się mimo wszystko Morfologia 0,cykl bezowulacyjny, ruch postępowy kiepski a ciąża i tak może z tego być mimo, że lekarze nie dają szans i znam pełno takich ciąż gdzie ponoć to było niemożliwe Także Kochajcie się dziewczyny a na pewno kiedyś zajdziemyCześć dziewczyny, dużo nie pisałam w tym miesiącu, bo po wynikach nasienia męża (5mln w 1 ml i 18 mln w całej próbce, morfologia 0%) całkiem straciłam wiarę w to, że się uda. W środę robiłam test - był to 9-12 dpo (nie wiem dokładnie, bo nawet odwołałam wizytę na monitoring, bo stwierdziłam, że to bez sensu i tak nic z tego) i biało. W piątek zrobiłam jeszcze jeden test 11-14 dpo i zobaczyłam cieniutką kreskę. Poleciałam na betę i wyszło 19,7, dzisiaj powtórzyłam i jest przyrost 95,8. Jednak się udało
Życzę każdej z Was dwóch kresek
Jaką dawkę bierzesz Bleucoco? Ja właśnie też już od dziś chyba zacznę brać. Mam 200mg w kapsułce i pisze 1-2x dziennie i tak się zastanawiam ile braćWspaniale! Może jeszcze i ja do Was, czerwcowych dołączę. Cykle mam 27 dni, więc jak mi się @ skończy, to jeszcze jest szansa na termin 30 czerwca Proszę o kciukasy!! Dziś sobie popłakałam, jutro zaczynam brać castagnus, musi być dobrze
Wiadomo jak ciebie wyglądają na zdjęciu a jak na żywo - jest różnica. No ale skoro dziewczyny piszą, że widać kreskę fabryczną, to spróbuj lepiej innym testem. Nawet jeśli jutro nie wyjdzie to piłka w grze Mi w styczniu pozytyw wyszedł dopiero 11dpo a robiłam od 9dpoDziewczyny czy znacie testy nordtest? Widzę cień zastanawiam się czy to nie kreska testowa? Oczywiście ciężko ten cień złapać więc się nie zdziwię jak nic nie zobaczycie ale to 8/9 dpo więc w sumie powinny być ledwo widoczne
Kurcze a taka fajna, widoczna ta kreska Nie łam się - walczymy dalejMiałam te testy i były beznadziejne niestety :/
U mnie dzisiaj biel. Załamałam się.
Zawsze następnyJak liczycie dzień owulacji? Dzień kiedy był pik czy następny?
Ja muszę jeździć 30km w jedną stronę i jest to męczące no ale jak się chce dziecka to się wszystko zrobi. U Ciebie powodzenia całego nie przypisywał bym duphastonowi. Moja Pani doktor wypisała mi go na 3 cykle i była świecie przekonana, że się uda - a tu lipaKurcze chyba muszę to zbadać w końcu, bo o syna staraliśmy się 14 cykli i udało się akurat w 14 cyklu, gdy nie odstawiłam duphastonu. Wcześniej odstawiałam zgodnie z zaleceniami lekarza i dostawałam oczywiście okres. Teraz 3 cykle starań za nami, bez duphastonu. Może warto to zbadać. Ale to już bym musiała chodzić na własną rękę do labo obok domu odpłatnie, bo do przychodni nie dojadę tak codziennie czy co 2 dni na samo pobranie, bo mam kawałek. Z tym, że to 60 zł za jedno badanie, to zbankrutuję
Jak masz ostawiac robisz test - negatywny odtawiasz, jeśli miesiączka nie przychodzi powtarzasz test i jeśli tym razem wychodzi pozytywny odrazu wraczasz do duphastonu.A z tym duphastonem podpytam. Ile brać zatem żeby mieć pewność że nie ma ciąży? Opakowanie na 10 dni, a przecież po owu może kreska wyjść dopiero 12 dnia i tu już teoretycznie 2 dni bez dupka... znowuż jak bierzesz dłużej to okresu nie ma (przychodzi dopiero po odstawieniu)? Jak to jest z tym?
Ale to nie bedzie za wcześnie na test? Na przykład jak masz ovi podane, owu załóżmy dzień potem i w kolejny bierzesz dupka - to wychodzi że w 11 dzień po ovi ostatnia tableta.Ja muszę jeździć 30km w jedną stronę i jest to męczące no ale jak się chce dziecka to się wszystko zrobi. U Ciebie powodzenia całego nie przypisywał bym duphastonowi. Moja Pani doktor wypisała mi go na 3 cykle i była świecie przekonana, że się uda - a tu lipa
Jak masz ostawiac robisz test - negatywny odtawiasz, jeśli miesiączka nie przychodzi powtarzasz test i jeśli tym razem wychodzi pozytywny odrazu wraczasz do duphastonu.
Jednak załamka trochę jest, jakoś tak byłam pewna że się udało. A tu jednak dupaGratuluję serdecznie Jaki z tego wniosek? Kochać się mimo wszystko Morfologia 0,cykl bezowulacyjny, ruch postępowy kiepski a ciąża i tak może z tego być mimo, że lekarze nie dają szans i znam pełno takich ciąż gdzie ponoć to było niemożliwe Także Kochajcie się dziewczyny a na pewno kiedyś zajdziemy
Jaką dawkę bierzesz Bleucoco? Ja właśnie też już od dziś chyba zacznę brać. Mam 200mg w kapsułce i pisze 1-2x dziennie i tak się zastanawiam ile brać
Wiadomo jak ciebie wyglądają na zdjęciu a jak na żywo - jest różnica. No ale skoro dziewczyny piszą, że widać kreskę fabryczną, to spróbuj lepiej innym testem. Nawet jeśli jutro nie wyjdzie to piłka w grze Mi w styczniu pozytyw wyszedł dopiero 11dpo a robiłam od 9dpo
Kurcze a taka fajna, widoczna ta kreska Nie łam się - walczymy dalej
Zawsze następny
Ja czekam na okres-ma być w środę. Tak zmarnować jajeczko ehh
Miłego dnia dziewczyny
Przytulam, znam to uczucie z autopsji. 2 razy takie cienie i potem biel okrutna i załamka. Podnieś koronę i kolejny cykl będzie nasz!Jednak załamka trochę jest, jakoś tak byłam pewna że się udało. A tu jednak dupa
Ja zaliczyłam 3 cykle z cieniami różnych testów w tym roku strasznie to dołujące ale wszystko przed namiJednak załamka trochę jest, jakoś tak byłam pewna że się udało. A tu jednak dupa
Ja miałam zalecone brać 7dni i u mnie to już naprawdę było za wcześnie, a receptę wypisaną miałam na 3 opakowania.Ale to nie bedzie za wcześnie na test? Na przykład jak masz ovi podane, owu załóżmy dzień potem i w kolejny bierzesz dupka - to wychodzi że w 11 dzień po ovi ostatnia tableta.
Chyba że faktycznie kończysz i za 2-3 dni teścik raz jeszcze i powrót do dupka, ale to muszę mieć w domu zawsze min 2 opakowania.