reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

Dziewczyny, plamienie dzień przed @ nie jest uznawane za objaw niedomogi lutealnej, prawda? Akurat jedynego badania, którego nie zrobiłam, to progesteron… W zeszłym roku miałam plamienia na kilka dni przed @ co miesiąc, potem to zniknęło, teraz było ok, ale czasem mi się zdarza. Tak np. dziś - jutro mam termin @ a dziś już skurcze i plamienia. Czy to jest w normie? :(

reklama
Dziewczyny, plamienie dzień przed @ nie jest uznawane za objaw niedomogi lutealnej, prawda? Akurat jedynego badania, którego nie zrobiłam, to progesteron… W zeszłym roku miałam plamienia na kilka dni przed @ co miesiąc, potem to zniknęło, teraz było ok, ale czasem mi się zdarza. Tak np. dziś - jutro mam termin @ a dziś już skurcze i plamienia. Czy to jest w normie? :(
Dzien przed to raczej nic nadzwyczajnego. Myślę, ze kilkudniowe plamienie moznaby z badaniem proga zestawić i stwierdzić dopiero niedomoge.

Dzien przed to raczej nic nadzwyczajnego. Myślę, ze kilkudniowe plamienie moznaby z badaniem proga zestawić i stwierdzić dopiero niedomoge.
Dzięki, troszkę mnie uspokoiłaś 🤍 Na szczęście tych kilkudniowych nie miałam już od wielu miesięcy, w zeszłym cyklu nie miałam wcale, w lipcu też tylko na 1 dzień przed @.

Też mi się tak wydaje, że jeden dzień przed okresem to normalne, że coś się może zaczynać już.
Dzięki! Już zaczynam sobie wmawiać jakieś nieprawidłowości po 3 cyklach starań. Zwłaszcza, że my już 3 rok bez zabezpieczeń 😂🙈 Ale wszystkie wiemy, że zajście to nie takie hop siup, więc nie wierzę w „przypadkowe” zajście z powodu samego współżycia bez zabezpieczeń, w każdym razie nie u mnie xD

Dobry wieczór dziewczyny :)

Rudzielec 11 gratuluję pięknych kresek i cierpliwości 😁 Podziwiam, bo ja nie daję rady do 9dpo wytrzymać 🤣

Bleucoco mówisz już się rozkręca u Ciebie... Głowa do góry-damy radę 💪🏻

Ja se jeszcze siknelam o 18 bo mocz był ładnie stężony, więc se myślę "a co mi tam" 😜 oczywiście biel aż razi po oczach. Jutro rano pewnie dalej będzie biel, bo niby czemu miała by być druga kreska🤷🏼‍♀️ Jakoś to przegryzę ehh

Ja się zdecyduję na ten niepokalanek bo mam w tabletkach. Myślę, że nie zaszkodzi tym bardziej, że jestem osobą podatną na stres i kiedyś miałam podwyższoną prolaktynę. Muszę tylko poczytać jak brać, bo nigdy nie brałam..
No nic rano siknę pewnie ostatni raz, bo powinno już coś być widać 10dpo tym bardziej, że mam fl12dni.

Milej nocki życzę 😊

Aaa miałam pytać, czy macie doświadczenie z tymi testami? Mam ich 15 i nigdy nie używałam🤪

Załączniki

• 71X5bFvwmHL._AC_SL1500_.jpg
    71X5bFvwmHL._AC_SL1500_.jpg
    121,2 KB · Wyświetleń: 48
Rudzielec gratuluje!
Joaśka40 testów nie znam wiec nie pomogę, póki okresu nie ma piłka w grze!

Ja dalej bez okresu, bez objawów małpowych, test owu z facelle wyszedł negatywny, szyjka twarda…

Nie wiem co robić tym bardziej że 07.10 mamy ten ślub i wolałabym nie dostać okresu wtedy, a nawet jakbym miała w poniedziałek na nowo rozpocząć dupka to okres na ślub jak nic…

Potem wyjeżdżamy w podróż i znowu lipa, żeby okres mieć, lepsza byłaby owulacja 🥺, więc wychodzi na to że wrzesień i październik w piach 😭

reklama
Dobry wieczór dziewczyny :)

Rudzielec 11 gratuluję pięknych kresek i cierpliwości 😁 Podziwiam, bo ja nie daję rady do 9dpo wytrzymać 🤣

Bleucoco mówisz już się rozkręca u Ciebie... Głowa do góry-damy radę 💪🏻

Ja se jeszcze siknelam o 18 bo mocz był ładnie stężony, więc se myślę "a co mi tam" 😜 oczywiście biel aż razi po oczach. Jutro rano pewnie dalej będzie biel, bo niby czemu miała by być druga kreska🤷🏼‍♀️ Jakoś to przegryzę ehh

Ja się zdecyduję na ten niepokalanek bo mam w tabletkach. Myślę, że nie zaszkodzi tym bardziej, że jestem osobą podatną na stres i kiedyś miałam podwyższoną prolaktynę. Muszę tylko poczytać jak brać, bo nigdy nie brałam..
No nic rano siknę pewnie ostatni raz, bo powinno już coś być widać 10dpo tym bardziej, że mam fl12dni.

Milej nocki życzę 😊

Aaa miałam pytać, czy macie doświadczenie z tymi testami? Mam ich 15 i nigdy nie używałam🤪
Nie jesteś sama, ja sikam od 7dpo 😂😂 Dzisiaj zrobiłam aż dwa testy, bo tak mocno czuję że coś jest na rzeczy że aż nie wierzę w tą biel. Mam nadzieję, że jednak się udało tylko jest za wcześnie 🤷🤷

Do góry