reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

Dziewczyny jestem strasznie przybita. Bylam dzis u ginekologa i oprocz rozpulchnionego endometrium wskazujacego na ciaze to nie bylo pecherzyka ciazowego. Lekarz stwierdzil ze jak na to jak szybko wykrylam ciaze to juz dzis powinno byc cos widac.
Kazal mi zrobic jutro rano bete, zeby spr jakiego rzedu wielkosci jest i przyjsc w poniedzialek.
Jak wyszlam z gabinetu to z pol godz ryczalam w samochodzie.
Jestem zdezorientowana. Wiem ze jeszcze nic nie jest przekreślone, ale ten lekarz, jego reakcja mnie zdruzgotaly.
Jest mi az niedobrze ze stresu. Wyczekuje bety i jej wyniku. A w sumie to do pon nic nie bede wiedziec.
Trzymamy za Ciebie kciuki :*

reklama
Hej dziewczyny! Jest akcja 🤣 Owulacja po lametcie miała być z jajnika bez jajowodu dlatego też się nie udzielałam i żyłam cały miesiąc w smutku. Wyobraźcie sobie, że walnęłam wczoraj test, a tu coś widać! Beta 8,11 a progesteron 21,60 😳 Tsh 3,130. Lekarz od razu zwiększył euthyrox do 75 i stwierdził, że mamy cud 😬 ale jaja! Ależ jestem ciekawa czy może jednak owu była z drugiego jajnika czy to przechwycenie, w które tak bardzo nigdy nie wierzyłam 😳
Jak ja lubię takie historie😁 gratuluję i trzymam kciuki 😁
Jeśli o mnie chodzi, to mieszkam za granicą i nie mam facelle ale mam takie doświadczenie z tymi testami z action, że przy ciąży pokazywał mi znikające kreski, gdy inne jeszcze były białe także mam cichą nadzieję, że coś się jeszcze wykluje🙈

Hej dziewczyny! Jest akcja 🤣 Owulacja po lametcie miała być z jajnika bez jajowodu dlatego też się nie udzielałam i żyłam cały miesiąc w smutku. Wyobraźcie sobie, że walnęłam wczoraj test, a tu coś widać! Beta 8,11 a progesteron 21,60 😳 Tsh 3,130. Lekarz od razu zwiększył euthyrox do 75 i stwierdził, że mamy cud 😬 ale jaja! Ależ jestem ciekawa czy może jednak owu była z drugiego jajnika czy to przechwycenie, w które tak bardzo nigdy nie wierzyłam 😳
Jakie piękne wieści :D 🤞🤞🤞

reklama
Dziewczyny jestem strasznie przybita. Bylam dzis u ginekologa i oprocz rozpulchnionego endometrium wskazujacego na ciaze to nie bylo pecherzyka ciazowego. Lekarz stwierdzil ze jak na to jak szybko wykrylam ciaze to juz dzis powinno byc cos widac.
Kazal mi zrobic jutro rano bete, zeby spr jakiego rzedu wielkosci jest i przyjsc w poniedzialek.
Jak wyszlam z gabinetu to z pol godz ryczalam w samochodzie.
Jestem zdezorientowana. Wiem ze jeszcze nic nie jest przekreślone, ale ten lekarz, jego reakcja mnie zdruzgotaly.
Jest mi az niedobrze ze stresu. Wyczekuje bety i jej wyniku. A w sumie to do pon nic nie bede wiedziec.
Przytulam mocno i trzymam kciuki na pozytywne zakończenie sprawy. Daj znać jak będziesz miała wyniki bety. Może było za wcześnie na usg, a może lekarz miał słaby sprzęt? Jeżeli masz możliwość to spróbuj udać się do innego lekarza.

Do góry