reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

reklama
Hej dziewczyny mam nadzieję, że dziś czujecie się dobrze - ja miałam fajny zwykły dzień :) Dzieci już śpią i ja też już w łóżeczku 😁
Pisałyście o alkoholu - ja podczas starań o pierwsze dziecko tylko czasem se pozwalałam na lampkę wina. Jak zaszłam w ciążę tak do teraz nie piję. Przypuszczam, że po lampce wina znalazłabym się pod stołem 😜

Podziwiam za ilość wypijanej wody-ja mam problem, by litr wypić a po 3 chyba bym wybuchnęła😂 ale nie ma to tamto-woda jest bardzo ważna.
U mnie bez zmian-cytrynki bolą dalej, śluzu białego nawet sporo ale to pewnie nic nie znaczy🤪 byle do piątku 😆

Spokojnej nocy wszystkim i trzymam kciuki za testujące jutro 🥰

Hej dziewczyny mam nadzieję, że dziś czujecie się dobrze - ja miałam fajny zwykły dzień :) Dzieci już śpią i ja też już w łóżeczku 😁
Pisałyście o alkoholu - ja podczas starań o pierwsze dziecko tylko czasem se pozwalałam na lampkę wina. Jak zaszłam w ciążę tak do teraz nie piję. Przypuszczam, że po lampce wina znalazłabym się pod stołem 😜

Podziwiam za ilość wypijanej wody-ja mam problem, by litr wypić a po 3 chyba bym wybuchnęła😂 ale nie ma to tamto-woda jest bardzo ważna.
U mnie bez zmian-cytrynki bolą dalej, śluzu białego nawet sporo ale to pewnie nic nie znaczy🤪 byle do piątku 😆

Spokojnej nocy wszystkim i trzymam kciuki za testujące jutro 🥰
U mnie dziś już wszystko OK prócz zmęczenia i czasem mrowienia/swędzenia piersi. Jutro 10 dpo, rano powtórzę test :)

Nie wiem co mnie podkusiło i sprawdziłam sobie szyjkę czy jest wysoko czy nisko i niestety chyba wyskoczyła mi nadżerka. Cytologię robiłam w sierpniu i grupa I, a potem byłam na wakacjach, dostałam @, używałam więc dużo tamponów (a nigdy nie używam), no i basen, i chyba dlatego mnie dopadło :( Jutro przed południem zapisałam się do ginekologa. Może nie trzeba będzie nic robić i zniknie z @ 🤷🏼‍♀️😢

reklama
Do góry