reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

Pozwólcie że zapytam. Dlaczego bierzecie wit.C? Ja łykam tylko jak się przeziębie. Podobno nie powinno się brać 'tak na wszelki wypadek.'
Ja zaczęłam brać bo moje dzieciaki zaczęły smarkać po kilku dniach edukacji 🙈 i jakoś tak od tamtej pory biorę. Ciekawostka - dzieciaki też na nogi postawiłam samą Wit C 🙈 gdzie część dzieci z ich grup/klas na antybiotyku wylądowała 🙈

reklama

Załączniki

• IMG_2419.jpeg
    IMG_2419.jpeg
    102,8 KB · Wyświetleń: 78
U mnie nic nowego w sumie. Czekam do soboty, zrobię tego proga. Będę wiedzieć czy jest sens testować. Na razie nie szaleje tak jak w poprzednich miesiącach. Raz że nie mam po prostu na to czasu, dwa że nie mam pewności czy owu była. Także na razie mnie do testowania nie ciągnie. Ciekawe czy wynik proga będzie w sobotę 🤔

U mnie nic nowego w sumie. Czekam do soboty, zrobię tego proga. Będę wiedzieć czy jest sens testować. Na razie nie szaleje tak jak w poprzednich miesiącach. Raz że nie mam po prostu na to czasu, dwa że nie mam pewności czy owu była. Także na razie mnie do testowania nie ciągnie. Ciekawe czy wynik proga będzie w sobotę 🤔
Będzie, badanie wykonują w jeden dzień :)

Będzie, badanie wykonują w jeden dzień :)
I super. Przynajmniej zyskam pewność. Wiecie rozmawiałam z moim. Pokazałam mu te wszystkie wykresiki w aplikacjach a on na to, że to niepotrzebne. Że może nie wychodzi bo tak wszystko wyliczam, pilnuje, mierze... że lepiej to wszystko rzucić i "zrobić jak zawsze". Nie wiem dlaczego ale jakoś mnie to tak... wyluzowało. Przestałam liczyć. Martwić się, że nie zajdę w ciążę w czas i wszystkie plany się przesuną. Trudno. Byle tylko się udało zaciążyć i żeby wszystko było dobrze.

Ja za to zaczęłam pic wodę conajmniej 1,5 litra, bo mam ogromny problem z piciem jej. I od tygodnia robię warzywa w piekarniku do obiadu - całą blachę i odnotowałam -1,2 kg... obym utrzymała kurs, bo moja sylwetka wymaga odgruzowania 😁😆
Ooo to super.. też powinnam.

Dla odmiany ja w wczoraj na wieczor wsunęłam rogala marcinskiego, poprawialm dziś rano kolejnym do kawy🙉🙈🙈🙈🙈
Stary mi kupił bo był w Poznaniu😈

reklama
Do góry