Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałam hardcore dzień w pracy, ale myślałam o Tobie!Cześć dziewczyny! U mnie niestety biel. 9 dpo. Wczoraj bóle @ trzymały mnie prawie do północy. Nie ukrywam, że miałam lekkie nadzieje, bo to samo miałam z synem. Niby jeszcze nie wszystko stracone
Niestety większość tak mężczyzn ma mój należy do tych pośrodku. Ostatnio z nim rozmawiałam i wyszło na to że on bardzo rzadko myśli o tych dzieciach które się nie urodziły i ogólnie nie wizualizuje sobie życia. Za to ja rozmyślałam jakby to było.Ja najbardziej przy okresie o tym myślę
. Ogólnie już jest Oki,nigdy nie zapomnę, ale żyje dalej..choć bardzo bym chciała z mężem o tym pogadać czasem,ale on jest zdania ,że się stało,i nie wracamy do tego..
Ja biorę tylko folik od grudnia 2022 i ten magnez. A i od września Wit C profilaktycznie.Dziewczyny które biorą ten dzieciorobny magnez czy robilyscie jakieś badania przed, miałyście jakieś objawy niedoboru czy trochę w ciemno?
Zastanawiam się czy brać, bo biorę już:
- miovelia pro (od czerwca)
- witamina C 1000 (od tygodnia dopiero)
- witamina D (6 msc przed wakacjami, wyprowadzona na 68 i teraz od września 7000 co drugi dzień)
Co w ogole suplementujecie?
Masz rację, ale zasady z pierwszej strony wskazują na to żeby przed wrzucaniem czego kolwiek się przestawić, opowiedzieć z grubsza swoją historię i się zapisać.ale to testy owu nie ciążowe
Nordic prenatal dhaDziewczyny które biorą ten dzieciorobny magnez czy robilyscie jakieś badania przed, miałyście jakieś objawy niedoboru czy trochę w ciemno?
Zastanawiam się czy brać, bo biorę już:
- miovelia pro (od czerwca)
- witamina C 1000 (od tygodnia dopiero)
- witamina D (6 msc przed wakacjami, wyprowadzona na 68 i teraz od września 7000 co drugi dzień)
Co w ogole suplementujecie?
jasne popieram ostatnio was tylko podczytuje bo u mnie nic nowego więc nie zawsze jestem na bieżącoMasz rację, ale zasady z pierwszej strony wskazują na to żeby przed wrzucaniem czego kolwiek się przestawić, opowiedzieć z grubsza swoją historię i się zapisać.
Myślę że rożnica polega na tym, że my kobiety po zrobieniu testu już jesteśmy emocjonalnie poruszone i związane z dzieciątkiem a mężczyźni emocjonalnie więź łapią dopiero w momencie pierwszego ujrzenia na żywo albo gdy czują ruchy maleństwa poprzez dotykanie brzucha. Moj tez nigdy nie poruszał tematu co by było gdyby... przytulał mnie i po prostu był w momenie gdy sytuacja się działa.Niestety większość tak mężczyzn ma mój należy do tych pośrodku. Ostatnio z nim rozmawiałam i wyszło na to że on bardzo rzadko myśli o tych dzieciach które się nie urodziły i ogólnie nie wizualizuje sobie życia. Za to ja rozmyślałam jakby to było.