reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

No
U mnie wtedy 14 cykli, teraz dopiero 3, więc jeszcze się nie spinam, ale nadzieję mam co miesiąc, wiadomo. Wczoraj 7 dpo czułam kłucie i takie ciągnięcie na dole, delikatnie bolą mnie piersi, więc już sobie wkręcam 🤡 PCOS na szczęście mi zaniknęło po porodzie i nie wróciło :) Cykle mam 27-28 dni jak w książce, porobiłam badania w lipcu i wszystko git. Nie biorę już leków, został tylko euthyrox i teraz w trakcie starań acard. Który teraz masz cs?
To super!
U mnie 5, ale cykle 37/45 dni.. wiec miesięcy więcej 🙈 .
W tym cyklu zaczynam stymulacje i zobaczymy co z tego będzie.

reklama
Kontrolnie podstawowe zawsze można zrobić tak myślę :) Ja np. przed staraniami zrobiłam morfologię, tarczycę, usg piersi, usg t., usg tarczycy, cytologię, żelazo, ferrytynę, miałam jeszcze zrobić progesteron i badania na jelita, ale już to odłożyłam, bo miałam chwilowo dość badań :p
Ja bym zrobiła. Choćby po to żeby upewnić się, że wszystko jest w normie :)
Ja bym zrobiła. Choćby po to żeby upewnić się, że wszystko jest w normie :)
Dziękuję, potrzebowałam takich odpowiedzi❤️

Ja właśnie wkroczyłam dzisiaj w 30 lecie i powiem Wam że weszłam w nie z pompą. Kot dostał robali, córka się zaziębiła i bang... Dostałam informację, że za miesiąc zamykają nam przedszkole więc jeśli czegoś szybko nie znajdę to córka będzie musiała wrócić do żłobka 🤷🤷

Ja właśnie wkroczyłam dzisiaj w 30 lecie i powiem Wam że weszłam w nie z pompą. Kot dostał robali, córka się zaziębiła i bang... Dostałam informację, że za miesiąc zamykają nam przedszkole więc jeśli czegoś szybko nie znajdę to córka będzie musiała wrócić do żłobka 🤷🤷
Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń ❤️

Dziewczyny, wiecie co może być przyczyną krótkich krwawień podczas okresu?

Pierwszy dzień jest bardzo krwisty, drugi już mniej, a trzeci to już tylko brązowa krew. Czwarty i piąty to samo i jest tego dość mało w dniu 3,4 i 5.

Jak wcześniej się starałam to też miałam taki okres (mam tak od odstawienia tabletek anty 3 lata temu). Konsultowałam to wtedy z ginekologiem, robiłam hormony i monitoring cyklu. Miałam normalnie owulacje, wyniki hormonów też były ok, a wtedy zrobiłam wszystkie badania z tej listy, która krąży po forum i jedynie żelazo mialam niskie, ale ferrytynę wysoką, więc ginekolog kazał mi się tym nie przejmować. Ale wtedy nie jadłam mięsa, a teraz do niego wróciłam.

Przed ciążą z synem miałam normalne krwawienia. Krwi było dużo przez pierwsze 2-3 dni. Nie wiem czy ja wtedy miałam obfite miesiączki po prostu, czy teraz coś jest nie tak.

perła samych cudowności 💕 witam w świecie 30+ 😍😍😍
nie masz opcji na inne przedszkole?

reklama
Do góry