reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

reklama
Powiem Wam, że moja owulacja może jednak nadejść później. Myślałam, ze już nie będzie szans, ale dzisiaj owulak pokazał dwie niemalże równo czerwone krechy, wiec myśle, że pik już niebawem. I tak tez w sumie się czuje. Nagle pojawił się śluz, nagle zaczęły pobolewac jajniki, tak jakby nagle wszystko sie uaktywniło. Wychodzi na to, ze owulacja sie mogła przesunąć w tym cyklu. Oby! Tylko mąż nie współpracuje 🥹

Powiem Wam, że moja owulacja może jednak nadejść później. Myślałam, ze już nie będzie szans, ale dzisiaj owulak pokazał dwie niemalże równo czerwone krechy, wiec myśle, że pik już niebawem. I tak tez w sumie się czuje. Nagle pojawił się śluz, nagle zaczęły pobolewac jajniki, tak jakby nagle wszystko sie uaktywniło. Wychodzi na to, ze owulacja sie mogła przesunąć w tym cyklu. Oby! Tylko mąż nie współpracuje 🥹
🤞🤞🤞 żeby mu przeszło i wziął się do roboty 😉

Żałuję, że w ogóle odwiedziłam moich rodziców.
Nie dość, że mam permanentnego pecha w życiu, nie wiem co się dzieje z moim ciałem i dowiaduje się co chwilę, że na każdym kroku wali mi się życie to usłyszałam tekst od mojego ojca „że bałaganić to ja sobie mogę u siebie w domu, nie wie jak ktokolwiek może wytrzymać z kimś takim jak ja i że powinnam się leczyć”. Powód? „źle umyte ziemniaki”🤦🏻‍♀️ ja naprawdę nie wiem po co tutaj przyjechałam…… Całe życie to samo.

Kupiłam przed chwila w moim i były za 5,99, a siper czule z pinka po 13,99 gdzie w moim rossmanie są po 6,99🤔🤔🤔
Dziwne, bo nawet w aplikacji pokazuje 5,59
1694865233237.png

reklama
Żałuję, że w ogóle odwiedziłam moich rodziców.
Nie dość, że mam permanentnego pecha w życiu, nie wiem co się dzieje z moim ciałem i dowiaduje się co chwilę, że na każdym kroku wali mi się życie to usłyszałam tekst od mojego ojca „że bałaganić to ja sobie mogę u siebie w domu, nie wie jak ktokolwiek może wytrzymać z kimś takim jak ja i że powinnam się leczyć”. Powód? „źle umyte ziemniaki”🤦🏻‍♀️ ja naprawdę nie wiem po co tutaj przyjechałam…… Całe życie to samo.
A nie myślałaś o tym, żeby się odciąć? Przecież to jawne wpędzanie w poczucie winy i deprechę. Nie chciałabym mieć kontaktu z takimi rodzicami.

Do góry