reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

reklama
Powiem wam że jestem w szoku bo u mnie nigdy nie ma problemu z usg czy jestem u ginekologa raz na rok czy 4-5 razy do roku. Moja pani ginekolog do której chodzę na NFZ zawsze robi mi usg i zawsze robi mi cytologię . No i co najważniejsze mówi mi wszystko co widzi czy wszystko jest Ok . To chyba kwestia lekarza
Potwierdzam, o ile moj lekarz, w sprawie cp nie zachował czujności , o tyle na wszystkich u niego wizytach miałam usg robione i zlecił mi badanie hormonów przed wypisaniem antykoncepcji. Lekarz nfz, więc nie wiem od czego to zależy. Chyba od osoby.

Okolice Rzeszowa😉
Ja również 😊

Odbiegając od tematów poruszanych dzisiaj
Miałam piękny sen przez który spóźniłam się do pracy 😂
Słuchajcie śniło mi się,że sie udało,jestem w ciąży i przekladalam 3 razy budzik,co doprowadziło do tego ze spóźniłam się do pracy 🤭

Swoją droga dawno nic mi się nie śniło wiec może to znak,żeby testować szybciej w tym miesiącu

Ja również 😊

Odbiegając od tematów poruszanych dzisiaj
Miałam piękny sen przez który spóźniłam się do pracy 😂
Słuchajcie śniło mi się,że sie udało,jestem w ciąży i przekladalam 3 razy budzik,co doprowadziło do tego ze spóźniłam się do pracy 🤭

Swoją droga dawno nic mi się nie śniło wiec może to znak,żeby testować szybciej w tym miesiącu
Ja wolę nie wspominać swojego dzisiejszego snu, w którym umarł mój mąż😱
Wstałam rano jak przejechana przez walec po tych doznaniach koszmarnych😬
Na szczęście szybko ogarnęłam, że to tylko poryty sen A mój mąż ogarniał mi w tym czasie herbatę🤡

reklama
U nas dostać się na NFZ nawet w ciąży to jakieś 4/5 miesiącu czekania i nie działają groźby skargami. Nie wiem jeszcze 5 lat temu było w miarę ok, ale teraz co piszą na grupach to jest jakiś kosmos.
Tak jest zgodnie z prawem, da się wyegzekwować, ale potrafi to sporo zdrowia kosztować. I większość macha ręką.
Screenshot_20230915-160717.png

Do góry