anyżowa
Fanka BB :)
Okolice RzeszowaOoo a skąd jesteś z Podkarpacia? Również jestem z Podkarpacia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Okolice RzeszowaOoo a skąd jesteś z Podkarpacia? Również jestem z Podkarpacia
Żeby chociaż kompetencje szły w parze z kasą, której oczekują....Ok, a monitoringi to generalnie wczedzie taniej już pomyslalam ze masz jakiegoś super konkurencyjnego lekarza
Jakie miasto? U Nas 2tyg w ciąży, ale zapisują na wizytę jak minie 7tydx ciążyU nas dostać się na NFZ nawet w ciąży to jakieś 4/5 miesiącu czekania i nie działają groźby skargami. Nie wiem jeszcze 5 lat temu było w miarę ok, ale teraz co piszą na grupach to jest jakiś kosmos.
Potwierdzam, o ile moj lekarz, w sprawie cp nie zachował czujności , o tyle na wszystkich u niego wizytach miałam usg robione i zlecił mi badanie hormonów przed wypisaniem antykoncepcji. Lekarz nfz, więc nie wiem od czego to zależy. Chyba od osoby.Powiem wam że jestem w szoku bo u mnie nigdy nie ma problemu z usg czy jestem u ginekologa raz na rok czy 4-5 razy do roku. Moja pani ginekolog do której chodzę na NFZ zawsze robi mi usg i zawsze robi mi cytologię . No i co najważniejsze mówi mi wszystko co widzi czy wszystko jest Ok . To chyba kwestia lekarza
Ja równieżOkolice Rzeszowa
Ja wolę nie wspominać swojego dzisiejszego snu, w którym umarł mój mążJa również
Odbiegając od tematów poruszanych dzisiaj
Miałam piękny sen przez który spóźniłam się do pracy
Słuchajcie śniło mi się,że sie udało,jestem w ciąży i przekladalam 3 razy budzik,co doprowadziło do tego ze spóźniłam się do pracy
Swoją droga dawno nic mi się nie śniło wiec może to znak,żeby testować szybciej w tym miesiącu
Tutaj mogę polecić dr Bonarek-Sztaba. Naprawdę kompetentna babka, pracuje w Madalińskim.Żeby chociaż kompetencje szły w parze z kasą, której oczekują....
Tak jest zgodnie z prawem, da się wyegzekwować, ale potrafi to sporo zdrowia kosztować. I większość macha ręką.U nas dostać się na NFZ nawet w ciąży to jakieś 4/5 miesiącu czekania i nie działają groźby skargami. Nie wiem jeszcze 5 lat temu było w miarę ok, ale teraz co piszą na grupach to jest jakiś kosmos.