reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

reklama
Ooo, super. Lekarz mi powiedział, że mogą być do dwóch tygodni, ale miło byłoby gdyby były szybciej, bo chciałabym zrobić drożność w przyszłym cyklu. Gorzej jak wyjdzie mi całe zoo. 😜
Trzymam kciuki :) mi niestety wyszła bezobjawowa infekcja ale udało mi się od razu ogarnąć antybiotyk i powtórzyć wymaz przed okresem, dzięki czemu drożność udało się zrobić w tym cyklu :)

reklama
Trzymam kciuki :) mi niestety wyszła bezobjawowa infekcja ale udało mi się od razu ogarnąć antybiotyk i powtórzyć wymaz przed okresem, dzięki czemu drożność udało się zrobić w tym cyklu :)
Dziękuję! O, więc jesteś na świeżo. Miałaś sono-hsg czy zwykłe? W gabinecie i bez znieczulenia? Ja im częściej o tym myślę, tym bardziej się boję, no ale wiem, że to konieczne. Też obawiam się czegoś bezobjawowego właśnie, bo jakieś infekcje czy dolegliwości w obrębie dróg rodnych miałam może ze dwa razy w życiu, ale kto wie co tam siedzi. 😜

Do góry