reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

Ja tez Krakow i tez zaczynałam z mężem jeździć na zakupy, do apteki, do znajomych itp. Jeździłam początkowo trasy które znam na pamięć i nie muszę się stresować ze nie wiem gdzie jechać i mogę skupić się tylko na kierowaniu - bardzo mi to ułatwiło. Mój maz tez mial zapędy do stresowania mnie i wytykania co zle zrobiłam, wiec po miesiacu jak już przypomniałam sobie podstawy to stwierdziłam ze czas na samodzielna jazdę - o godzinie 11 aby ominąć korki pojechałam do biedry z największym parkingiem, gdzie po drodze nie miałam żadnych ciężkich skrzyżowań. I to był sukces. Potem pojechałam do galerii i pierwsze parkowanie w podziemnym. Potem do ginekologa w strefie. Ale dzień wcześniej jechałam tam ze starym obczaić trasę i obczaić wszystkie możliwe najlepsze miejsca parkingowe :) i się udało!
Sprobuje Twojej metody w takim razie, przejade w ktoras niedziele rano sama jakis prosty odcinek i moze to mnie odblokuje. :)

reklama
Mialam z 3-4 godziny przypominajace, potem z mezem dopiero jezdzilam. Instruktor stwierdzil, ze jezdze w porzadku, wiadomo kwestia praktyki i ze nie ma sensu wiecej jazd wykupywac. Wlasnie z jednej strony bym pojechala bez niego a z drugiej tak mi nagadal, ze tragedia co ja wyprawiam za kolkiem, ze zwyczajnie sie boje.
Nigdy dla niego nie będziesz dobrym kierowcą i z reguły tak jest, że mężczyźni krytykują jazdę kobiet. Ja jak zdałam prawo jazdy nie jeździłam najlepiej, ale się odważyłam i sama jechałam tu i tam. Kraków najlepiej jest opanować nocą i weekendem bo wtedy jest najmniejszy ruch, później pójdzie już z górki 😉

ja właśnie też muszę wrócić do diety i może to mnie zmotywuje trochę 😉 we wrześniu już zachodze w ciążę, no nie ma bata więc trzeba się ogarnąć trochę 😅
Może zrobimy jakieś wyzwanie bez cukru albo cos takiego?
Cukru to w sumie nie używam, chociaż ostatnio lody wpadły .. moim problemem jest po prostu za dużo jedzenia, No kocham jeść 😂😂 i jeszcze ostatnio te maczki, trochę za dużo tego było…No i podczas urlopów za dużo drinków wpadło 🫣 ale od dziś się ogarniam 😂

reklama
A do mnie jadą, będzie sikane 😎😎
Screenshot_2023-09-01-08-43-01-37_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Do góry