reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

A tak z innej beczki:
Te pink testy super czule, co są takie polecane to rzeczywiście takie super czule? 🤣

i czy rzeczywiście 6 dni po zapłodnieniu może pokazać coś?

Pytam gdyz właśnie dostałam bilety na loże VIP na koncert sanah i pomyslalam ze jak nie będę w ciąży to miło będzie drinka wypić 🤣 tak czy siak miałam testować 22-23. Koncert 22 września.

Czy zrobienie ewentualnej bety 21 da mi jakiś pewnik?
🤣🤣

Owu 10 września i 💕
Cykle 28dni

Pierwsza ciąża była testowana dzień przed okresem 🙈
Ja ten test robiłam w pierwszej ciąży 1 dnia spodziewanej miesiączki i wyszła turbo cienka kreseczka, ledwo widoczna.

reklama
@Martxx1 Widzę, że jutro testujesz. Trzymam kciuki u rąk i stóp 😁

U mnie się w końcu chyba rusza, kreska dziś na owulaku ciemniejsza, wynik delikatnie wyższy. Może jednak coś z tego będzie ✊✊
Testuje od kilku dni 🥲
Bez szału i mam przeczucie, że okres siw zbliża wolnym krokiem..
Ale dzięki ❤️

Ale nic mi nie pozostaje jak się tylko nakręcać.w zasadzie mogła bym zatestowac ,ale po co mam się dołować, tak grzecznie poczekam do okresu
Twierdzisz, że po co masz się dołować, ale z drugiej strony bardzo się nakręcasz, więc przemyśl to testowanie. Doszukujesz się kolejnych objawów, a przez to niepowodzenie może zaboleć Cię jeszcze bardziej. Nie zrozum mnie źle, ale w swoim stażu starań miałam już tyle objawów pt. "nigdy tak nie miałam", że myślę, że warto nadać im jednak lekki dystans. Swoją drogą objawy pojawiają się, gdy beta wzrasta, więc jeśli te objawy, które masz są objawami ciąży, to wyjdzie ona w badaniu krwi.

Twierdzisz, że po co masz się dołować, ale z drugiej strony bardzo się nakręcasz, więc przemyśl to testowanie. Doszukujesz się kolejnych objawów, a przez to niepowodzenie może zaboleć Cię jeszcze bardziej. Nie zrozum mnie źle, ale w swoim stażu starań miałam już tyle objawów pt. "nigdy tak nie miałam", że myślę, że warto nadać im jednak lekki dystans. Swoją drogą objawy pojawiają się, gdy beta wzrasta, więc jeśli te objawy, które masz są objawami ciąży, to wyjdzie ona w badaniu krwi.
Dzięki za sprowadzenie na ziemię, tego mi było trzeba 🤪

Ale nic mi nie pozostaje jak się tylko nakręcać.w zasadzie mogła bym zatestowac ,ale po co mam się dołować, tak grzecznie poczekam do okresu
Rozumiem Twoje podejście i też mam postanowienie czekania na dzień okresu. Niby teraz sobie wkręcam jak coś inaczej odczuwam, że to może to, ale staram się cały czas sprowadzać się na ziemię. I wiem, że jak się przetestuję później, to zawód odczuję raz, przyjdzie okres i ruszamy od nowa. A tak to, jeśli teraz wyjdzie negatyw, to będzie zawód, ale pomyślę, że może jeszcze za wcześniej. I później drugi raz znowu będzie zawód 😅 Eh, ciężkie jest życie staraczki 😅

Dietetyczka która mnie prowadzi mówi ze najlepiej właśnie 1-1,5 ale ważna tez konwersja ft3 i ft4 na poziomie minimum 50% :)
o to chodzi? zrobię nowe wyniki do około tygodnia, bo to z kwietnia

Załączniki

• BA9228D0-3DC7-46DB-8C80-DE52B80C876A.jpeg
    BA9228D0-3DC7-46DB-8C80-DE52B80C876A.jpeg
    7,1 KB · Wyświetleń: 101
Rozumiem Twoje podejście i też mam postanowienie czekania na dzień okresu. Niby teraz sobie wkręcam jak coś inaczej odczuwam, że to może to, ale staram się cały czas sprowadzać się na ziemię. I wiem, że jak się przetestuję później, to zawód odczuję raz, przyjdzie okres i ruszamy od nowa. A tak to, jeśli teraz wyjdzie negatyw, to będzie zawód, ale pomyślę, że może jeszcze za wcześniej. I później drugi raz znowu będzie zawód 😅 Eh, ciężkie jest życie staraczki 😅
Dlatego ja czasem potrzebuje aby ktoś mnie sprowadził na ziemię żeby ktoś stwierdził hello nie przesadzać z tak czasami ,przecież to nie realne, i potem moja głowa się uwalnia od takich myśli.. a że z mężem nie mam co o tym gadać więc bo on to wogole zielony w tym temacie itd więc wygaduje się tu ,a zawsze znajdzie się mądra głowa która powie,skończ 🤪

reklama
Do góry