reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

reklama
Zauważyłam że od jakiegoś czasu ciągnie mnie w pachwinach,czego nigdy dotąd nie miałam..
Gdzie już straciłam jakos nadzieję na ten cykl,zaczynam się nakręcać jak pozytywką...

Zauważyłam że od jakiegoś czasu ciągnie mnie w pachwinach,czego nigdy dotąd nie miałam..
Gdzie już straciłam jakos nadzieję na ten cykl,zaczynam się nakręcać jak pozytywką...
U mnie ZAWSZE pierwszym objawem ciąży jest ciągnięcie w okolicy jajników przy wstawaniu/podnoszeniu się 😆

Może po prostu zatestuj skoro już zaczynasz zauważać jakaś objawy? ile jesteś dpo? 😉 wg mnie takie doszukiwanie się nie ma sensu. To, że nigdy tak nie miałaś nie oznacza niestety ciąży. Może to być równie dobrze objaw wszystkiego innego. Ja nie lubię się tak nakręcać 😬

reklama
Ale nic mi nie pozostaje jak się tylko nakręcać.w zasadzie mogła bym zatestowac ,ale po co mam się dołować, tak grzecznie poczekam do okresu

Do góry