Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie ZAWSZE pierwszym objawem ciąży jest ciągnięcie w okolicy jajników przy wstawaniu/podnoszeniu sięZauważyłam że od jakiegoś czasu ciągnie mnie w pachwinach,czego nigdy dotąd nie miałam..
Gdzie już straciłam jakos nadzieję na ten cykl,zaczynam się nakręcać jak pozytywką...
Jestem pod wrażeniem jak bardzo większość z Was zna swoje ciałoZauważyłam że od jakiegoś czasu ciągnie mnie w pachwinach,czego nigdy dotąd nie miałam..
Gdzie już straciłam jakos nadzieję na ten cykl,zaczynam się nakręcać jak pozytywką...
Wątpię żeby to był jakiś objaw...ale poprostu nigdy mnie w pachwinach nie bolało. Teraz to takie jakby ciągnięcie do połowy uda,może nawet nie do połowy a mniejJestem pod wrażeniem jak bardzo większość z Was zna swoje ciało
Może po prostu zatestuj skoro już zaczynasz zauważać jakaś objawy? ile jesteś dpo? wg mnie takie doszukiwanie się nie ma sensu. To, że nigdy tak nie miałaś nie oznacza niestety ciąży. Może to być równie dobrze objaw wszystkiego innego. Ja nie lubię się tak nakręcaćZauważyłam że od jakiegoś czasu ciągnie mnie w pachwinach,czego nigdy dotąd nie miałam..
A który to Twój dzień po owu?Wątpię żeby to był jakiś objaw...ale poprostu nigdy mnie w pachwinach nie bolało. Teraz to takie jakby ciągnięcie do połowy uda,może nawet nie do połowy a mniej
Miedzy 9 a 11 tak myślę...dlatego rano napisałam że jestem głupia i się nakręcam na coś w co od początku tego cyklu nie wieże..A który to Twój dzień po owu?