reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Ann trzymam kciuki, że to to :D ba! mam nadzieję, że już jesteś po wszystkim :D

U nas dzisiaj mija miesiąc - jak ten czas leci ;P szkoda tylko, że mała postanowiła świętować katarem ;/ mam nadzieje, że uda nam się go zwalczyć w domu.

Dziewczyny, które używały nakładek na sutki czy po ich "odstawieniu" sutki już były przyzwyczajone do cycowania? U mnie pewnie dzień ich zdjęcia nie nadejdzie ale tak na wszelki wypadek wolę zapytać :p

naryczalam sie pol ranka. mleka brak. piersi giganty. brodawki masakra. macica boli ze zsciskam zeby:-( Agatka w koncu dostala sztuczne mleko bo juz nie ogarnialam plus zaczela kichac :-:)-:)-( ja jakby od nowa katar. czy ten horror chorobowy sie wreszcie skonczy.... spalam jakies 3 h max. polozne mowia ze mam marudny egzemplarz...

Ann juz pewnie po porodzie..

Dziewczyny po CC, wiem ze juz ten temat byl gdzies poruszany, ale z telefonu ciezko mi znalezc, uzywacie pasow poporodowych? Jak tak to jakich i czy faktycznie cos wam daja? Bo nie wiem czy wysylac mojego na poszukiwania, czy kupic dopiero po wyjsciu:)

Alicjaaa nie stresuj sie, moze w domu na spokojnie sie rozkreci:) Ja wczoraj przystawialam troche malego, ale nawet nie wiem czy cos z tego cycka lecialo czy tak sobie ciumal, ale ssak z niego niezly:) a moze sprobuj smoka?

Animka gratuluje pierwszego miesiaca, no teraz to juz zleci:tak:

Ann_ nie trzymaj nas tyle w niepewnosci kobieto:D

Bubbles super gratuluję piękny synek :-)
Śliczne re.Wasze dzieciaczki :-)

Ann pochwal się tylko jak będziesz mieć dostęp do neta :-)

A my już zpo cycu, odbiło nam się i kupa tez juz czeka w pampie. Pobrali małej krew i czekamy na obchod i lekarza.

reklama
Do góry