reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Maltanka ja mialam znieczulenie ogolne, nie pozwalaja mi wstawac i zajmowac sie malym:( no i chca, zebym odespala.

Chociaz powiedzieli, ze na spanie, a poki co efektow nie widac, wiec moze to tylko jakies uspokajajace.

Maltanka no ja mialam ciecie po 15 i powiedzieli, ze rano dopiero wstaniemy, no bo o 3 w nocy mnie nie beda przeciez budzic:)

Ehh.. czas sprobowac zasnac, bo juz sie na jutro pozapowiadali z wizytami, wiec nie wypada wygladac jak zombie:D

Dobranoc:*

Ann_ czekamy na dobre wiesci:))

Dziewczyny mega bardzo bolą te skurcze ale nie są one do końca co tyle samo minut jest np tak
10,10,8,10,10 lub 8,8,8,6,8

reklama
Ann to TO ;-)
ja nie ogarniam.bolu piersi i skurczy macicy przy karmieniu a karmie praktyvznie bez przerwy od kilku godzin. Jak tylko zabieram piers - ryk.
Jestem na granicy wytrzymalosci i zmeczenia.
Przystawiona jest wg poloznej prawidlowo a boli jak szlag.

powinnam na innym watku
Jezu ale ja nieogarnieta jestem. Prawie w ogole nie spalam.

na dodatek zle.sie czuje znow, katar dalej i zaczelam pokaslywac :-(
a dzis odstawili antybiotyk rano. :-(

pozdrawiam i jak sie ogarne to doklafnie wszystko opisze. kciuki za nierozpakowane!!!

Do góry