reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Ann trzymam kciuki, że to to :D ba! mam nadzieję, że już jesteś po wszystkim :D

U nas dzisiaj mija miesiąc - jak ten czas leci ;P szkoda tylko, że mała postanowiła świętować katarem ;/ mam nadzieje, że uda nam się go zwalczyć w domu.

Dziewczyny, które używały nakładek na sutki czy po ich "odstawieniu" sutki już były przyzwyczajone do cycowania? U mnie pewnie dzień ich zdjęcia nie nadejdzie ale tak na wszelki wypadek wolę zapytać :p

naryczalam sie pol ranka. mleka brak. piersi giganty. brodawki masakra. macica boli ze zsciskam zeby:-( Agatka w koncu dostala sztuczne mleko bo juz nie ogarnialam plus zaczela kichac :-:)-:)-( ja jakby od nowa katar. czy ten horror chorobowy sie wreszcie skonczy.... spalam jakies 3 h max. polozne mowia ze mam marudny egzemplarz...

Ann juz pewnie po porodzie..

Dziewczyny po CC, wiem ze juz ten temat byl gdzies poruszany, ale z telefonu ciezko mi znalezc, uzywacie pasow poporodowych? Jak tak to jakich i czy faktycznie cos wam daja? Bo nie wiem czy wysylac mojego na poszukiwania, czy kupic dopiero po wyjsciu:)

Alicjaaa nie stresuj sie, moze w domu na spokojnie sie rozkreci:) Ja wczoraj przystawialam troche malego, ale nawet nie wiem czy cos z tego cycka lecialo czy tak sobie ciumal, ale ssak z niego niezly:) a moze sprobuj smoka?

Animka gratuluje pierwszego miesiaca, no teraz to juz zleci:tak:

Ann_ nie trzymaj nas tyle w niepewnosci kobieto:D

Bubbles super gratuluję piękny synek :-)
Śliczne re.Wasze dzieciaczki :-)

Ann pochwal się tylko jak będziesz mieć dostęp do neta :-)

A my już zpo cycu, odbiło nam się i kupa tez juz czeka w pampie. Pobrali małej krew i czekamy na obchod i lekarza.

reklama
Do góry