reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

hej, właśnie wróciłam ze szpitala, niestety nie miałam z czego pisac, więc dopiero piszę.. Kacper przyszedł na świat w terminie, czyli 19.09.2014, godz:12:22, 4100 g, 56 cm przez cc, otóż zrobił mi psikusa i źle był ułożony, później Was doczytam, bo napisałyście aż 24 strony, a teraz idę karmic mojego przystojniaka.
3majcie się

reklama
Ann uczymy się cycowac, bi jak mała się budzi to wygląda to tak jakby zapomniała jak to się robi :-)
Nocki niestety nieprzespane, chce ciągle cyca i bliskości a jak nie chce z nią spać przy cycku bo się nauczy i będę miec przekichane.
W dzień zamiast odespac to ciągle ktoś dzwoni lub dzieciaczki na zmianę się rozbudzaja. Na szczęście mała daje mi w dzień trochę odpocząć, mogłaby zmienić na nocne :-)
Ja poza tym już lepiej, znieczulenie odpuscilo, i nie chodzę jak pijana a raczej jakby mi ktoś nakopal do D. Krocze boli, dotknąć się nie mogę. Ale mam nadzieje ze do zdjęcia szwów czyli za tydzień przejdzie i będzie tylko lepiej :-)

no jak fajnie czytać wreszcie takie wieści ;)

Anusia i dorcia
dużo sił życzymy ;) ogarniajcie się i wracajcie :*

A ja skusiłam się w drodze z miasta na hot wingsy z KFC i to miał być przedporodowy niezdrowy obiad, a było i na ostro więc teraz nie ma wyjścia i trzeba urodzić jak ania po pizzy ;)
Bo ze spaceru dzisiaj chyba nic nie będzie, cały czas pada deszcz, a miałam chodzić dotąd aż rozpocznie się akcja hehe ;)

hej wrzesnioweczki :-)

moja malenka spi po cycoleniu,wiec postanowilam zajrzec na chwile :-)
skurcze obudzily mnie przed piata,ale nie bylam pewna,czy to nie straszaki,po godzinie juz bylam pewna,ze sie zaczelo. o 7 wyjechalismy do szpitala,przez korki bylismy dopiero o 8. malenka ma 3600 urodzila siee naturalnie godzinke po tym jak zawiezli mnie na porodowke :-) o rety myslalam,ze nie zdazymy... aha i jak widac regula kolejnego wiekszego dziecka nie zawsze sie sprawdza :-)

opisze Wam dokladniej w odpowiednim watku !

pozdrawiam wszystkie rozpajowane,a bie rozpakowanym,zycze takiego porodu jak moj :-D

kusiak kciuki za masaz,zeby sie ruszylo
alicja kuruj sir
dorcia gratulacje :*
maltanka jak u Ciebie?

anusia to urodziłaś dokładnie w terminie ;-) zazdroszczę, że tak szybko i już za tobą :-)

Kusiak i jak masaż?
Maltanka jak twoja sytuacja?
Emka a u Ciebie?

reklama
Do góry