reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

hej, właśnie wróciłam ze szpitala, niestety nie miałam z czego pisac, więc dopiero piszę.. Kacper przyszedł na świat w terminie, czyli 19.09.2014, godz:12:22, 4100 g, 56 cm przez cc, otóż zrobił mi psikusa i źle był ułożony, później Was doczytam, bo napisałyście aż 24 strony, a teraz idę karmic mojego przystojniaka.
3majcie się

reklama
Ann uczymy się cycowac, bi jak mała się budzi to wygląda to tak jakby zapomniała jak to się robi :-)
Nocki niestety nieprzespane, chce ciągle cyca i bliskości a jak nie chce z nią spać przy cycku bo się nauczy i będę miec przekichane.
W dzień zamiast odespac to ciągle ktoś dzwoni lub dzieciaczki na zmianę się rozbudzaja. Na szczęście mała daje mi w dzień trochę odpocząć, mogłaby zmienić na nocne :-)
Ja poza tym już lepiej, znieczulenie odpuscilo, i nie chodzę jak pijana a raczej jakby mi ktoś nakopal do D. Krocze boli, dotknąć się nie mogę. Ale mam nadzieje ze do zdjęcia szwów czyli za tydzień przejdzie i będzie tylko lepiej :-)

no jak fajnie czytać wreszcie takie wieści ;)

Anusia i dorcia
dużo sił życzymy ;) ogarniajcie się i wracajcie :*

A ja skusiłam się w drodze z miasta na hot wingsy z KFC i to miał być przedporodowy niezdrowy obiad, a było i na ostro więc teraz nie ma wyjścia i trzeba urodzić jak ania po pizzy ;)
Bo ze spaceru dzisiaj chyba nic nie będzie, cały czas pada deszcz, a miałam chodzić dotąd aż rozpocznie się akcja hehe ;)

hej wrzesnioweczki :-)

moja malenka spi po cycoleniu,wiec postanowilam zajrzec na chwile :-)
skurcze obudzily mnie przed piata,ale nie bylam pewna,czy to nie straszaki,po godzinie juz bylam pewna,ze sie zaczelo. o 7 wyjechalismy do szpitala,przez korki bylismy dopiero o 8. malenka ma 3600 urodzila siee naturalnie godzinke po tym jak zawiezli mnie na porodowke :-) o rety myslalam,ze nie zdazymy... aha i jak widac regula kolejnego wiekszego dziecka nie zawsze sie sprawdza :-)

opisze Wam dokladniej w odpowiednim watku !

pozdrawiam wszystkie rozpajowane,a bie rozpakowanym,zycze takiego porodu jak moj :-D

kusiak kciuki za masaz,zeby sie ruszylo
alicja kuruj sir
dorcia gratulacje :*
maltanka jak u Ciebie?

anusia to urodziłaś dokładnie w terminie ;-) zazdroszczę, że tak szybko i już za tobą :-)

Kusiak i jak masaż?
Maltanka jak twoja sytuacja?
Emka a u Ciebie?

reklama
Do góry