reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

EM Ka rodzice i jedni i drudzy mieszkaja 200 km od nas wiec jestem zdana sama na siebie. Ale w pazdzierniku mama ma przyjechac, kwestia tylko na jak dlugo bo ona przeciez tez ma dom i rodzine.

Kusiac kciuki za masaz.

reklama
Hej:)

U mnie cisza:dry: Nawet w nocy spojenie nie bolało(to chyba akurat zasługa tego spaceru, że wszystko rozruszałam), a moje opuchnięte stopy same z siebie wróciły do normalnego rozmiaru, więc pewnie u mnie się nie zapowiada szybka akcja:baffled:

EM ka trzymam kciuki, żeby się dziś udało:tak:

Felicity o matko, a u was wciąż remontowo:szok: Podziwiam:)

Ann_ ja też bym mogła ostatnio długo spać:) Musimy korzystać:tak:

Kusiak
&&& mocno zaciśnięte, żeby drugie podejście do masażu było skuteczne:) No i zdrówka dla synka.

Alicjaaa zdrowiej szybko, no i lepiej, żeby się teraz jednak poród nie zaczął, zaciskaj nogi:)

Miłego dnia:)

joan_joan a to niespodzianka ;-) Super,ze tak szybko sie uwinelas :-)

Co do remontu - to u nas powolutku malymi kroczkami, bo maz moze tylko w weekendy - ale odkad wanna jest - to nie ma problemu - cos tam porobi, a potem wanna na miejsce - wiec nie narzekam ;-)

A koszenie - hmmm....odkad pamietam, to zawsze bylo moje zadanie...Kosze raz na 2-3 tyg. wiec jestem przyzwyczajona...No teraz idzie mi wolniej - ale mam sporo wolnego czasu to sie z niczym nie musze spieszyc ;-) Gorzej bedzie pozniej - ale zima idzie, wiec niedlugo bede mogla sobie darowac ;-)

Wychodzimy do domku! 9 dni w szpitalu, nie zycze zadnej z was takich atrakcji :(
Joan pokazalas ze odpowiednio silna chec porodu potrafi go wywolac :p

Alpine super że wreszcie idziecie do domu :)
Bubbles widzisz jak jest, czasami zaskoczy i poród błyskawicznie się rozwija więc nie wykluczone że u Ciebie też cisza przed burzą. u mnie wręcz przeciwnie wieczorami i rano coraz bardziej wszystko boli
Shiran jak wy się czujecie ? ;)

reklama
Do góry