reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Maddlena bardzo dobry pomysł z tym numer :) ja chętnie napiszę do kogoś, że się zaczęło a jeszcze chętniej napiszę, że już się skończyło i maleństwo całe i zdrowe jest ze mną :p

Bubbles no to faktycznie wam się fartneło :D mi się raz udało uniknąć kolejki i to w aptece w szpitalu, kolejka do drzwi sami emeryci i wszyscy do mnie żebym poszła pierwsza bo w ciąży jestem. No w szoku jestem po dzień dzisiejszy :p aż mi głupio było przed tych wszystkich schorowanych emerytów się wpychać.

Alicjaaa to może spróbuj jeszcze raz? Może coś na testach wyjdzie? Chociaż wiesz jedna wizyta tak kontrolnie, a nóż widelec coś znajdą :p

Właśnie ciekawe jak Koko...

reklama
Obawiam sie, ze Koko nie predko sie odezwie, bo bedzie musiala dojsc do siebie po CC, ale najwazniejsze, zeby miala to dzis za soba:))

Katka a u Ciebie jak? Maraton po schodach zrobiony? Jak nie to do dziela:p niech ten masaz szyjki nie pojdzie na marne:)

Animka pewnie polowa tych emerytow to w lepszym stanie zdrowia niz nie jedna mloda osoba, wiec nie masz co miec wyrzutow sumienia:)

Katka - ponoć można nie wyrazić zgody, ale ja nie wiem :)
Ja już po wizycie w ZUSie. Odebrałam przy okazji wyniki z moczu i zapalenie mam jak byk ;(
Zosia się rusza, moja kochana wiercipięta, więc przynajmniej tyle dobrego - ostatnio trochę leniwa była.

Widzę narobiłam wam ochoty na szarlotkę. To zapraszam właśnie wyłączyłam piekarnik także jest cieplutka.:-D

Maddlena dobry pomysł z numerem tel.

Bubbles to wam się udało,ja tylko jak pójdę do Stokrotki koło siebie to korzystam z pierwszeństwa,tam zawsze zwracają uwagę i wołają na początek kolejki

Na wszelkie zabiegi miedyczne możemy nie wyrazić zgody :)

Maltanka a ty znów z tą szarlotką :p
No żebym bliżej miała to na bank bym przyjechała :D

Maltanka ja mam tez stokrotke kolo domu i nigdy tam z pierszenstwa nie skorzystalam mimo, ze oni sie tym reklamuja, ze niby sklep przyjazny niepelnosprawnym i ciezarnym:no: to ja wbijam do Ciebie na to jeszcze cieplutkie ciacho:D

Koko GRATULACJE Kochana:tak: bardzo sie ciesze, ze synek juz jest z wami, wracaj szybciutko do siebie i niech sie maluszek zdrowo chowa:))

Ostatnia edycja:
reklama
Podczytywanie skonczylo sie wlozeniem wlasnie do pieca kruchego ciasta z jablkami ;) taka ala szarlotka :D i wlaczylam kolejne pranie a to z rana czeka na prasowanie :)
Tez mnie cos lapie, katar mam, gardlo pobolewa :( na razie herbatka+miod+ cytryna+ sok z malin troche pomaga :) no i zgaga przypomina o sobie :p
Koko juz pewnie z maluszkiem :) no gratulacje :)
A_nka super wiesci :)

Do góry