reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Haniu cudowne wieści.....
ja też mam się lepiej bo zus mi dziś przesłał wpłate ze to krótkie zwolnienie.....uffff
od wczoraj wieczorem włączyło mi się wicie gniazda
i chodze jakaś nakręcona

reklama
Sawi no to super, że sytuacja się rozwiązała :)

Maltanka też bym sobie szarlotki zjadła, ale nie ma kto mi zrobić :dry:
Ale może namówię męża byśmy w Toruniu do jakiejś cukierni wstąpili, albo chociaż we Włocławku jak po dzieciaki pojedziemy :D

Ostatnia edycja:
Hania super, że u Oli wszystko ok! I jaka panna już duża jest ;)

Maltanka bardzo proszę o kawałeczek szarlotki :p bo na samą myśl mam ślinę do pasa :p

Sawi dobrze, że kaska już jest :)

Hania super, Olcia rośnie jak na drożdżach :-) ja poszalałam dzisiaj w Lidlu i Hanulę obkupiłam, getry, bluzki, majtki, podkoszulki, spodnie wszystko takie ładne że nie mogłam się powstrzymać. Aż dziw że tyle udało mi się kupic bo jak to Lidlu kolejka od 8 rano a ja po 11 byłam.

Witam i ja.
Choco wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy. Dużo szczęścia i miłości, szczęśliwego rozwiązania.

Marciatko powodzenia na wizycie

Ritta ja cały czas zaciskam kciuki za wytrwanie do terminu.

Bubbles oby szybko przeszło. Zdrówka życzę.
Kusiak Tobie również powrotu do zdrowia.

Hania super wieści. Ola jak rośnie,już prawie 3 kilo. Super, że wszystkie badania w porządku.

EM Ka zazdroszczę śniadania do łóżka. Ja jak wstaje, to niestety męża już nie ma.

Maltanka Antek poszedł, ale pierwsze chwile nie chciał iść się bawić z dziećmi, chyba zapomniał.

Sawi kiedy Ty odpoczniesz?

Ania// no tak to jest z tymi lekarzami, rozkładają ręce. I nie wiedzą, co dolega. Nerwy tylko szarpią.

Katka oby to było już.

A tak sobie pomyślałam,że może te które nie będą miały dostępu do forum w szpitalu, to może by się wymienić z kimś numerem telefonu i dać nam znać przez smsa do tej osoby. żebyśmy wiedziały chociaż,że wszystko w porządku i jest już po bólu.

Jakoś tak mi dziwnie dzisiaj... Lenia mam...

Ostatnia edycja:
Hania super ze z Ola wszystko w porzadku :)

Sawi dobrze ze pieniadze juz sa :)

A Maltanka wszystkim widze ochoty na szarlotke narobila :D tez bym zjadla :D

Mmm.. ja to bym zjadla taka cieplutka szarlotke z lodami:D ja dzisiaj wciagnelam dwa paczki i to w takim tempie, ze az Maz sie na mnie patrzyl z politowaniem:p

I moge sie pochwalic, ze pierwszy raz skorzystalam z tego, ze jestem w ciazy:) bylismy zrobic przeglad auta i byla kolejka, w dodatku sie okazalo, ze od 13:00 do 13:30 jest przerwa, a my bylismy tam jakos o 13:10 i pan jak mnie zobaczyl to powiedzial, ze ze zwgledu na mnie zrobi nam bez czekania:D

Ciekawe jak tam Koko czy juz tuli synka?:)

reklama
Sawi - dobrze, że kasa już przyszła z ZUSu :) ogólnie Cię podziwiam, że jeszcze na IP nie pojechałaś, bo to ciśnienie to skurcze to nie wiadomo co, no ale skoro czekasz do wizyty to trzymam kciuki żeby było okej.

Ania - moja Majka tez miała tak do około 4 roku życia takie szorstkie, czasem malinowe poliki, i dupka (a to do dziś dzień) odparzona wiecznie. Odkąd miała 1,5 roczku to Aerius chyba przez 2 lata podawałam, na poliki pomagało i szorstką skórę, na dupkę już nie. Na pasożyty nie wszystko może wyjść w badaniu, najlepiej profilaktycznie odrobaczyć, ale nie tylko na owsiki tylko środkiem na wszystkie robale, ja tak robiłam (Zenthel albo coś takiego to się nazywało).

Jeśli ten bicom to jest coś takiego, że własnie te kulki się trzyma, a potem przy paznokciach takim długopisem robi i trzeba wypić po zabiegu ileś tam litrów wody to mnie rodzice próbowali leczyć tym jak miałam 5-8 lat w związku z ranami na skórze rąk, dłoni i łydek niewiadomego pochodzenia.
Tylko, że mi niestety nic to nie pomogło a niesamowicie dużo kasy na to poszło, wtedy była to kompletna nowość w Zielonej Górze i bardzo drogie. W sumie nikt mnie do dziś dzień nie wyleczył, trochę przeszło z wiekiem, ale żeby ogarnąć rany na dłoniach, które pojawiają się nadal muszę stosować maści ze sterydami.
Z drugiej strony ten Bicom sprzed 20 lat to pewnie nie to samo co mają teraz i może rzeczywiście na niektórych działa. Cholercia jakby pomogło to sama bym wyłożyła ile trzeba i poszła.

Do góry