reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Maddlena bardzo dobry pomysł z tym numer :) ja chętnie napiszę do kogoś, że się zaczęło a jeszcze chętniej napiszę, że już się skończyło i maleństwo całe i zdrowe jest ze mną :p

Bubbles no to faktycznie wam się fartneło :D mi się raz udało uniknąć kolejki i to w aptece w szpitalu, kolejka do drzwi sami emeryci i wszyscy do mnie żebym poszła pierwsza bo w ciąży jestem. No w szoku jestem po dzień dzisiejszy :p aż mi głupio było przed tych wszystkich schorowanych emerytów się wpychać.

Alicjaaa to może spróbuj jeszcze raz? Może coś na testach wyjdzie? Chociaż wiesz jedna wizyta tak kontrolnie, a nóż widelec coś znajdą :p

Właśnie ciekawe jak Koko...

reklama
Obawiam sie, ze Koko nie predko sie odezwie, bo bedzie musiala dojsc do siebie po CC, ale najwazniejsze, zeby miala to dzis za soba:))

Katka a u Ciebie jak? Maraton po schodach zrobiony? Jak nie to do dziela:p niech ten masaz szyjki nie pojdzie na marne:)

Animka pewnie polowa tych emerytow to w lepszym stanie zdrowia niz nie jedna mloda osoba, wiec nie masz co miec wyrzutow sumienia:)

Katka - ponoć można nie wyrazić zgody, ale ja nie wiem :)
Ja już po wizycie w ZUSie. Odebrałam przy okazji wyniki z moczu i zapalenie mam jak byk ;(
Zosia się rusza, moja kochana wiercipięta, więc przynajmniej tyle dobrego - ostatnio trochę leniwa była.

Widzę narobiłam wam ochoty na szarlotkę. To zapraszam właśnie wyłączyłam piekarnik także jest cieplutka.:-D

Maddlena dobry pomysł z numerem tel.

Bubbles to wam się udało,ja tylko jak pójdę do Stokrotki koło siebie to korzystam z pierwszeństwa,tam zawsze zwracają uwagę i wołają na początek kolejki

Na wszelkie zabiegi miedyczne możemy nie wyrazić zgody :)

Maltanka a ty znów z tą szarlotką :p
No żebym bliżej miała to na bank bym przyjechała :D

Maltanka ja mam tez stokrotke kolo domu i nigdy tam z pierszenstwa nie skorzystalam mimo, ze oni sie tym reklamuja, ze niby sklep przyjazny niepelnosprawnym i ciezarnym:no: to ja wbijam do Ciebie na to jeszcze cieplutkie ciacho:D

Koko GRATULACJE Kochana:tak: bardzo sie ciesze, ze synek juz jest z wami, wracaj szybciutko do siebie i niech sie maluszek zdrowo chowa:))

Ostatnia edycja:
reklama
Podczytywanie skonczylo sie wlozeniem wlasnie do pieca kruchego ciasta z jablkami ;) taka ala szarlotka :D i wlaczylam kolejne pranie a to z rana czeka na prasowanie :)
Tez mnie cos lapie, katar mam, gardlo pobolewa :( na razie herbatka+miod+ cytryna+ sok z malin troche pomaga :) no i zgaga przypomina o sobie :p
Koko juz pewnie z maluszkiem :) no gratulacje :)
A_nka super wiesci :)

Do góry