reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Katka, Bubbles, EM Ka, maltanka chcieliśmy wiedzieć i nawet do połowy ciąży wiedzieliśmy, że będzie Kornelia :p po czym okazało się, że może to jednak Oskar i miało się wyjaśnić na następnej wizycie, tyle tylko, że już nigdy nie chciało dupką zaświecić :p, więc nie mamy zielonego pojęcia ;P

Katka dobrze, że remont skończony u nas już ostania prosta :D

smokyeyes zazdroszczę mobilizacji :D mi też by się trochę przydało

maltanka mi faza jabłkowa przeszła, za to borówkę amerykańską mogę jeść cały dzień ;P dobrze, że przy cukrzycy nie mogę zasiąść i pożerać bo zostałabym bankrutem ;P

wesolutka no właśnie mi też się wydaje, że bardzo szybko, więc mam cichy plan nie jechać tak szybko tym bardziej, że położna powiedziała, że można "wystraszyć" bóle i wrócić do domu w dwupaku :p a tego bym nie chciała ;P

Koko trzymam &&& żeby wszystko było dobrze!

ania ja też nie chcę znieczulenia :p

My już po ktg - skurcze jakie były takie są, czyli nic specjalnego ;P następne ktg za tydzień...może w tedy coś się ruszy :p
Kurcze oczywiście jak mi się pranie skończyło to zaczęło lać...no rewelacja;/
Dziewczyny a macie czasami fałszywy alarm jeżeli chodzi o posiedzenie w łazience? Bo mi się cały czas wydawało, że mam zaparcia, aż przeczekałam dzień i że tak powiem wyszło wszystko :p. Z tym, że gania mnie do łazienki kilka razy dziennie i mogę się spinać i sapać i nic z tego nie ma...i teraz nie wiem, może małe gdzieś jakiś ucisk robi...hmmm

reklama
Alicja ale ja nie nazywam swojego Filip napisałam tak bo Bubbles wybrała takie imię, a chciałam jej powiedzieć, że dzięki patrzeniu na jej avatar (nad ma wypisane imię) to i mnie się spodobało. Mój Wiktor ;)

Maltanka ale byłoby cudnie gdyby ból był jak u dentysty, wtedy mogłabym rodzić co miesiąc hehe :)

Ale się nakręcacie :p Jeszcze wrzesień nie nadszedł, więc mamy czas :) Co prawda sama bym chciała w sierpniu urodzić, ale skoro Zosia ma inne plany, to się poddaję :p

Dziewczyny a może by tak właśnie mniej nakręcania się jak to napisała Joani a od razu dzieciaczki się sypna? Tak jak u Candy, szybko, bez zbędnych ceregieli i Księżniczka jest na świecie :)

Tzn moja niech czeka na swój termin oczywiście ;)

A ja to się bardziej dentysty boję niż porodu hehe :) wszystkie damy rade jak będzie trzeba :)

My już po obiadku M pojechał na garaż dokończyć auto kuzynowi ja miałam jechać na ten czas do teściowej ale leń u mnie dalej kroluję więc siedzimy z Natusią w domku :)

Kusiak ja też tak niedawno miałam takie coś ale nie wpadłam na to żeby z lusterkiem iść sprawdzać haha :)

Dzisiaj jak usiadłam na kibelku to miałam wrażenie że jakaś kulka ze mnie wyleci zaraz :) za bardzo już chcemy urodzić nasze dzieciaczki i same sobie wbijamy do głowy :) jak będzie się miało zacząć to się zacznie i luz :)

Dziś M przywiezie fotelik dla małego bo jednak był w garażu schowany więc jutro będę prać :) a ze wsi tylko gondole trzeba zabrać i leżaczek bujaczek :) i matę do zabawy :) bo nie wiem kiedy znowu pojedziemy :) wanienkę muszę jeszcze wypucować bo leży na gorze prysznica i się kurzy :)

Joani my czekamy na wrzesień :D zawsze lepiej to dla maluszków niech siedzą jak najdłużej :) :szok:i kto to mówi :szok:

reklama
No pewnie :) Katka, informuj o wszystkim, musimy być na bieżąco :) czasem takie niby nic, a może to być jednak to :) u każdej się pewnie zacznie zupełnie inaczej, ale warto przynajmniej różne symptomy znać :)

Do góry