animka90
Fanka BB :)
Katka, Bubbles, EM Ka, maltanka chcieliśmy wiedzieć i nawet do połowy ciąży wiedzieliśmy, że będzie Kornelia po czym okazało się, że może to jednak Oskar i miało się wyjaśnić na następnej wizycie, tyle tylko, że już nigdy nie chciało dupką zaświecić , więc nie mamy zielonego pojęcia ;P
Katka dobrze, że remont skończony u nas już ostania prosta
smokyeyes zazdroszczę mobilizacji mi też by się trochę przydało
maltanka mi faza jabłkowa przeszła, za to borówkę amerykańską mogę jeść cały dzień ;P dobrze, że przy cukrzycy nie mogę zasiąść i pożerać bo zostałabym bankrutem ;P
wesolutka no właśnie mi też się wydaje, że bardzo szybko, więc mam cichy plan nie jechać tak szybko tym bardziej, że położna powiedziała, że można "wystraszyć" bóle i wrócić do domu w dwupaku a tego bym nie chciała ;P
Koko trzymam &&& żeby wszystko było dobrze!
ania ja też nie chcę znieczulenia
My już po ktg - skurcze jakie były takie są, czyli nic specjalnego ;P następne ktg za tydzień...może w tedy coś się ruszy
Kurcze oczywiście jak mi się pranie skończyło to zaczęło lać...no rewelacja;/
Dziewczyny a macie czasami fałszywy alarm jeżeli chodzi o posiedzenie w łazience? Bo mi się cały czas wydawało, że mam zaparcia, aż przeczekałam dzień i że tak powiem wyszło wszystko . Z tym, że gania mnie do łazienki kilka razy dziennie i mogę się spinać i sapać i nic z tego nie ma...i teraz nie wiem, może małe gdzieś jakiś ucisk robi...hmmm
Katka dobrze, że remont skończony u nas już ostania prosta
smokyeyes zazdroszczę mobilizacji mi też by się trochę przydało
maltanka mi faza jabłkowa przeszła, za to borówkę amerykańską mogę jeść cały dzień ;P dobrze, że przy cukrzycy nie mogę zasiąść i pożerać bo zostałabym bankrutem ;P
wesolutka no właśnie mi też się wydaje, że bardzo szybko, więc mam cichy plan nie jechać tak szybko tym bardziej, że położna powiedziała, że można "wystraszyć" bóle i wrócić do domu w dwupaku a tego bym nie chciała ;P
Koko trzymam &&& żeby wszystko było dobrze!
ania ja też nie chcę znieczulenia
My już po ktg - skurcze jakie były takie są, czyli nic specjalnego ;P następne ktg za tydzień...może w tedy coś się ruszy
Kurcze oczywiście jak mi się pranie skończyło to zaczęło lać...no rewelacja;/
Dziewczyny a macie czasami fałszywy alarm jeżeli chodzi o posiedzenie w łazience? Bo mi się cały czas wydawało, że mam zaparcia, aż przeczekałam dzień i że tak powiem wyszło wszystko . Z tym, że gania mnie do łazienki kilka razy dziennie i mogę się spinać i sapać i nic z tego nie ma...i teraz nie wiem, może małe gdzieś jakiś ucisk robi...hmmm