reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

A_nka aaa na takiej zasadzie ta praca:-D No autem to pewnie mega wyzwanie taka droga, ale może samolotem, by się udało:) Zresztą nie ma co gdybać jak on jeszcze nawet nie wyjechał:D Przypomniałaś mi, że rodzice mi wczoraj przywieźli całą reklamówkę ogórków i muszę zaraz się zabrać za zrobienie korniszonków:)

Katka wystarczy, że Ty tego swojego jednego synka w końcu urodzisz:-)

DOODA może to organizm się już oczyszcza? Ponoć u niektórych tak bywa;-) Ma Twój synek wymagania:szok: Udanych poszukiwań:)

My dzisiaj może podjedziemy do szpitala oglądać oddział i porodówkę:-D Mam jeszcze zadzwonić ok. 20 do położnej czy jest wolna i akurat nie ma żadnego porodu:) Jakoś tak będę się spokojniej czuła jak wszystko sobie tam pooglądam i będę wiedziała co gdzie jest, nie będzie to dla mnie taki "obcy" teren:)

reklama
Bubbles my też oglądaliśmy i fakt człowiek lepiej się czuje jak wie gdzie ma iść czy gdzie kogoś znaleźć ;)

Joani dobrze ze Ci przeszło, a przepis brzmi pysznie ...

Choco słońce nie smutaj sie ciesz sie juz niedługo bedziesz Pieścić swoje maleństwo ;** tuli tuli !!

Ania ja nie, nawet mam wrażenie ze nie sa takie napeczniale jak wcześniej i przy ucisku siary nie mam;/

Katka No tak długo to Cie chyba trzymać nie beda Max do 42 tc;) wiec w koncu sie doczekasz;) btw mnie tez Bartus bardziej pasuje :)

Hania z jaka dawka startujesz?

Ann w ciazy nie wolno wybielać, a nie polecam u dentysty bo to Max duzo kosztuje a tak jak u mnie to kazała mi i tak sobie dobielac w domu wiec warto sobie zrobic odlew szczęki i kupic nawet na all ten zestaw , teraz nie pamietam jak sie nazywa ale mam w lodowce wiec jak sie przypnisz to na prv dam znac , i yo na noc zapodac i super białe zabki ;) choć to tez zależy od kości .

Doda szybko wynik! Co do ucisku tez tak mam codziennie mi niedobrze ale latam do kibelka, i moje motylki zamieniły sie w codzienna orkiestrę denta ... Takie mam uciski;(

Bubles samolotem z maluszkami to tez lipa bo nie unormują sobie ciśnienia i potem słyszysz jak płaczą takie maluszki biedne ...

Co do oglądania szpitala to ja w swoim leżałam 2 razy podczas ciazy ;) wiec wszystko wiem tez bym tylko sobie marzyła wyładować na 2 os sali a nie na 4 czy 5. Na 2 to prawie jak w hotelu swoja łazienka itd a w tych dużych 1 łazienka na 8-10 kobiet ;/

Ja dzis nieorzyromna jestem cały dzien ;( do 16 praktycznie spałam nie wiem czy to ten antybiotyk czy o co chodzi ale masakra jakas ... W piątek mama obiecała pomoc z prasowanien ciuszków ;) jak juz mam komodę to mam gdzie chować ;)

Emka wiesz co na razie tak sobie tylko pomyślałam o tym wybielaniu, ale to nie plan na teraz raczej za jakiś czas. jak się zdecyduję to napiszę do Ciebie i mi dasz jakieś info na ten temat.
To 4-5os w sali dużo. U nas na szczęście wszystkie sale 2 os, ale każdy szpital ma plusy i minusy, bo u nas nie ma np porządnej sali odwiedzin bo do pokoi tez nie można zapraszać nikogo. Także cieszmy się z tego co mamy :-)

Dużo w domu ogarnęłam :)
I dziś mąż czuwa przy małej więc ja idę wziąść prysznic i lulu :)
Moja starszyzna już też śpi. W domu cisza jak makiem zasiał ;)

Katka jeżeli masz zamiar rodzić to zaciskam kciuki &&& :*

Spokojnej nocki wrześnióweczki :*

cześć wieczornie

zaglądam żeby zobaczyć czy któras rodzi....
katka jak już masz takie ostre skurcze to działaj coś (podłogi,schody,przytulanki) to może nie przejdą

to która z dziewczyn ma teraz jako pierwsza termin cesarki?
może byśmy taką liste zrobiły terminów cesarek

ja odpoczywam u rodziców
z siostra ok (dostała antybiotyk i jest w domu)

a ja już sie denerwuje bo czekam na kase z zus co by wyprawke kupic......urodziny Helusi wyprawić....
bo jakby teraz się zaczeło to na porodówke nie mam z czym jechać (prócz ubranek dla dziecka)

oczywiście problemy z zasypianiem nadal mam

reklama
Do góry