reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Katka, czyli widzę szlaban na seks się nie utrzymał :p

U nas średnio - mama skasowała auto. Na szczęście poza tym, że jest poobijana nic się jej nie stało, ale i tak kiepsko :/

reklama
Ale ślisko i zjechała z drogi , zasnęła czy jak?

Dobrze ze jej ske nic nie stało faktycznie duzo szczescia ! Auto rzecz nabyta jak z pieniędzmi raz sa raz ich nie ma ... Ac mieliście ?

Amaliee :) gdyby nie dentysta nie miałabym pojęcia o tych zelach , w zeszłym roku poszłam ma wybielanie do dentysty wyrzuciłam na to w brud kasy , efekt był i owszem , btw przy laserowym nakładają Ci rowniez żel na zeby który działa jeszcze mocniej bo trwa to godz , w moim przypadku dość ciemne kości Pani doktor zaleciła dodatkowo kuracje tym wlasnie żelem juz za free mysialam zapłacić za odlew jedynie wiec 1400 z odlewem a 59 plus odlew jest różnica na kasie zdecydowana ;) a mi została jedna strzykawka bo okazało sie se zaszłam w dusze stad w ogóle pamietam czego szukać ;) o po karmieniu na pewno bede sobie aplikować co jakiś czas ;)
Uwierz mi ja z tych co w tematach własnej urody zdrowia nie eksperymentuje bo taniej oj nie nie ;) jak słyszę ze łaski chodzą np na kwasy z jednej ampułki albo botoksu z gruponow to ciarki mi przechodzą , nawet do fryzjera bałabym sie pójść z grupona mimo ze włosy dorodną :)

No nic pora spać ;)

Amalie to chyba norma ze to my kobitki ogarniamy takie tematy jak pakowanie do wyjazdów prEprowadzek i wogole ta cała organizacje życia codziennego ..... Nie mogę spać od godziny , piersi bardzo bolą i nie wiem czy nie muszę trochę odciagnac z nich bo mam wrażenie ze mi rozsadzi je... A do tego co 10-15 min skurcze..... Z tym ze nie sadze żeby było to już , ja tak chyba mam ze na 2-3 tyg przed tak mnie często męczą a pózniej jak poród to wykończona jestem i sił na parcie mi brak.....

Czy was tez tak męczą skurcze? Czuje sie wypompowana i czuje jakby mi tyłek rozsadzalo.... A co najgorsze to wstyd bo to już 3 poród a ja nie wiem czy to te skurcze czy jeszcze nie.....

reklama
Witam.
Tez mialam kiepska noc. Wstawalam ze 3 razy (zazwyczaj wstaje raz) i cala noc mialam brzuch jak kamien.
Sawi ja szczerze mowiac tez nie wiem jak wygladaja TE skurcze, ale twardy brzuch mam bardzo czesto. Do tego ostatnio mecza mnie bole w krzyzu jak na @.
Maz przed wyjsciem powiedzial zeby sie dzis spakowala. Chyba podsluchal wczoraj moja rozmowe z kolezanka u znajomych i dotarlo ze to roznie moze byc. Ona zaczela rodzic tydzien przed planowanym cc.

Ja tez kiedys wybielalam zeby u dentysty. Ale to jest tak jak pisze EM Ka, efekt nie jest staly, szczegolnie u ludzi ktorzy na codzien pija kawe i herbate.
Mysle ze jesli ktos ma naturalnie biale zeby to wystarczy dobre piaskowanie raz na jakis czas. Chyba ze chce sie miec lepszy efekt na jakas okazje ;)

Do góry