reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Katka, czyli widzę szlaban na seks się nie utrzymał :p

U nas średnio - mama skasowała auto. Na szczęście poza tym, że jest poobijana nic się jej nie stało, ale i tak kiepsko :/

reklama
Ale ślisko i zjechała z drogi , zasnęła czy jak?

Dobrze ze jej ske nic nie stało faktycznie duzo szczescia ! Auto rzecz nabyta jak z pieniędzmi raz sa raz ich nie ma ... Ac mieliście ?

Amaliee :) gdyby nie dentysta nie miałabym pojęcia o tych zelach , w zeszłym roku poszłam ma wybielanie do dentysty wyrzuciłam na to w brud kasy , efekt był i owszem , btw przy laserowym nakładają Ci rowniez żel na zeby który działa jeszcze mocniej bo trwa to godz , w moim przypadku dość ciemne kości Pani doktor zaleciła dodatkowo kuracje tym wlasnie żelem juz za free mysialam zapłacić za odlew jedynie wiec 1400 z odlewem a 59 plus odlew jest różnica na kasie zdecydowana ;) a mi została jedna strzykawka bo okazało sie se zaszłam w dusze stad w ogóle pamietam czego szukać ;) o po karmieniu na pewno bede sobie aplikować co jakiś czas ;)
Uwierz mi ja z tych co w tematach własnej urody zdrowia nie eksperymentuje bo taniej oj nie nie ;) jak słyszę ze łaski chodzą np na kwasy z jednej ampułki albo botoksu z gruponow to ciarki mi przechodzą , nawet do fryzjera bałabym sie pójść z grupona mimo ze włosy dorodną :)

No nic pora spać ;)

Amalie to chyba norma ze to my kobitki ogarniamy takie tematy jak pakowanie do wyjazdów prEprowadzek i wogole ta cała organizacje życia codziennego ..... Nie mogę spać od godziny , piersi bardzo bolą i nie wiem czy nie muszę trochę odciagnac z nich bo mam wrażenie ze mi rozsadzi je... A do tego co 10-15 min skurcze..... Z tym ze nie sadze żeby było to już , ja tak chyba mam ze na 2-3 tyg przed tak mnie często męczą a pózniej jak poród to wykończona jestem i sił na parcie mi brak.....

Czy was tez tak męczą skurcze? Czuje sie wypompowana i czuje jakby mi tyłek rozsadzalo.... A co najgorsze to wstyd bo to już 3 poród a ja nie wiem czy to te skurcze czy jeszcze nie.....

reklama
Witam.
Tez mialam kiepska noc. Wstawalam ze 3 razy (zazwyczaj wstaje raz) i cala noc mialam brzuch jak kamien.
Sawi ja szczerze mowiac tez nie wiem jak wygladaja TE skurcze, ale twardy brzuch mam bardzo czesto. Do tego ostatnio mecza mnie bole w krzyzu jak na @.
Maz przed wyjsciem powiedzial zeby sie dzis spakowala. Chyba podsluchal wczoraj moja rozmowe z kolezanka u znajomych i dotarlo ze to roznie moze byc. Ona zaczela rodzic tydzien przed planowanym cc.

Ja tez kiedys wybielalam zeby u dentysty. Ale to jest tak jak pisze EM Ka, efekt nie jest staly, szczegolnie u ludzi ktorzy na codzien pija kawe i herbate.
Mysle ze jesli ktos ma naturalnie biale zeby to wystarczy dobre piaskowanie raz na jakis czas. Chyba ze chce sie miec lepszy efekt na jakas okazje ;)

Do góry