reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

A_nka czyli on będzie pracował dla Polskiej firmy, która ma tylko filię w Niemczech tak?:) A byłby opcja, żebyś Ty na przykład na parę dni tam do niego z maluchami pojechała(za parę miesięcy oczywiście, nie teraz) czy raczej nie będzie tam miał takich warunków?

reklama
Bubbles no właśnie nie :D
Jego niemiecka firma do tej filii w norynberdze zatrudnia przez polską agencję, a robią tak dlatego że taki pracownik jest dla nich tańszy. Jednym słowem to pic na wodę bo oni z tą agencją umawiają się kogo dokladnie chcą, ta osoba się zgłasza podpisuje polską umowę- bo ta jest tańsza dla pracodawcy i koniec. Kant, kantem itd.

Co do przyjazdu do niego to na dzień dzisiejszy nie wiem jak będzie :) ale być może da radę na tydzień np . tylko kto z tą moją chołotą 1000km się wybierze :p

Wesolutka powoli doganiam cię z wekowaniem :D ale mojej mamy rączkami :))

katka, wez umyj podloge na kolanach, moze cos sie ruszy :p

Hania, nie wazne czyimi rekami wazne ze beda zapasay na zime :D:D
U nas na korytarzu (mamy taki wspolny na 2 mieszkania) sasiadka trzyma ogorki, ktore sie kisza, wiec kipia i nasza Ola notorycznie przynosi sloiki do domu jak idziemy tylko przez klatke ;) a nigdy w druga strone :)

Ale produkujecie od wczoraj. i
Poczytałam trochę,ale nie mam siły pisać. Byłam od rana na zakupach z mamą, pokupiłam jeszcze jakieś drobiazgi dla małego, przewijak, oczywiście Antek też coś tam sobie zażyczył, i znów portfel szczuplejszy.... Ale już wszystko jest. W weekend rozkładamy łóżeczko i czekamy. Wózek odpicowany, fotelik też.

Kurcze, ale jestem wykończona tymi zakupami, masakra...

Hej dziewuszki, ale produkujecie tych stron, juz myslełam, że ze 3 przynajmniej się rozpakowały:-), a tu nic.

Ja się tylko melduję , bo znowu jestem wykończona nocą.Męczą mnie od kilku dni biegunki i wymioty, czuję cały czas ucisk na żołądku, ma któraś z Was podobnie? Nie mam apetytu na jedzenie, ogólnie jakaś wybita jestem.

Oddałam dziś GBS, jutro wynik...ciekawe. Powiedzcie mi czy Wy przy CC też robicie to badanie? Ja podobno bez względu na wynik i tak dostane antybotyk...ale ie pamietam czemu ???

Idę szukać prezentu dla starszego, który ma dostać "od siostry", bardzo chce jakis ogromny transportowy samolot, do którego można wjeżdżać autami i wchodzić ludzikami, nic takiego nie potrafię znaleźć:-(

Miłego dbia dziewczynki!

reklama
my wróciliśmy z placu zabaw, zjedliśmy obiad, trochę odpoczniemy i zaraz znowu pewnie wybędziemy, bo podobno jutro jakieś załamanie pogody się u nas szykuje

Koko
ja to mam teraz stresa przed wizytą, bo chciałabym zacząć rodzić w sumie w gabinecie:-D
ania// mnie nie bolą, czasami to się zastanawiam, czy będzie z tego mleko:sorry2:
bubbles :-D no właśnie u mnie też chyba pusto
wesolutka ty to widzę jak ja wszystko swoje robisz, u mnie cała piwnica w słoikach:tak:
alicja ja też wolę biedniej, ale razem

Do góry