reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Katka Myślę, że propozycja Nadii najlepsza :p Szkoda, że jeszcze przed porodem jesteś, ale już i tak niewiele Ci zostało.
Hania podziwiam Was za taką decyzję - ja bym nie umiała. Tu nawet nie chodziłoby mi, że z dziećmi sama zostanę, ale bez swojego Męża tyle czasu strasznie bym świrowała

Zbieram się za chwilę za porządki, bo wczoraj po zakupach nie chciało się mi nawet palcem ruszyć. Udanego dnia, mimo jesiennej aury :*

reklama
Zimno, brrrrr... ale jak dla mnie lepiej tak niż upał.
Wstałam sobie całkiem wyspana i naszło mnie zrobienie pasty jajecznej, ale zanim skończyłam myślałam, że brzuch mi eksploduje. Jakoś mnie boli jak na @.. leżę teraz i puszcza trochę. Ten czas przed finishem taaaak się ciągnie...
Katka, ty to nam atrakcje fundujesz, nie ma co ;-)a tak na marginesie to Bartuś mi się podoba ;-)
Powodzenia na wszelkich wizytach, tych mniej i bardziej przyjemnych :-)

Katka a my tu juz mialysmy nadzieje! :p no do trzech razy sztuka :D

Hania wspolczuje ze meza tak dlugo nie bedzie ale Ty dasz rade :)

Kara, Ann &&& za wyniki :)

Troszkę też sobie współczuję ale wszystko w życiu kosztuje raczej trudno w naszej sytuacji byłoby odmówić sobie pensji jaką tam będzie miał. Jakoś będzie. Dam radę, prkarycznie będę sama z Olą, a o 17.30 odbiore Nela i Dominika więc tyle to dam radę.

Zbieram się do rodzinnej i na zakupy. Do później :)

Hejka ;)
Ja dziś pospałam, chwilę przed 9 wstałam, Wiki też spała bo mnie rano nie kopała a dopiero jak zjadałam śniadanie :)
Planów dziś żadnych, także dziś lenistwa się szykuje, obiad mam z wczoraj.
Muszę tylko zaraz się ubrać, bo dziś ponoć ma kurier mi przywieźć torbę do wózka, którą w niedziele zamówiłam, a zastanie mnie tak w rozciągniętej piżamie i brzuchem na wierzchu :-D
Też bym sobie wszamała ale serek brie przed ciążą to jadłam bardzo często, nawet tak jak ciastko jadłam, uwielbiam, ale na czas ciąży wstrzymałam się całkowicie, lepiej dmuchać na zimne :)

Katka ja po Twoich postach też myślałam, że dziś już synka będziesz mieć koło siebie, ale to kwestia pewnie już teraz kilku dni :) Nie denerwuj się tak teraz, wiem że to może być teraz utrudnione przez małża ale włącz sobie tryb olewania. O kartę oczywiście też bym powalczyła bo lipa tak bez pieniędzy..

Dziewczyny trzymam && za wyniki gbs.
Oraz za wszystkie wizytujące :)
Miłego dzionka :)

witajcie Dziewczyny :)

katka, do 3 razy sztuka, w koncu synek bedzie musial wyjsc, a juz coraz mniej czasu mu zostalo :) Bartus cudne imie :)

Hania, kto by nie dal rady jak nie Ty :)

ja juz po ktg. nowe aparaty ktg w szpitalu :p Mily lekarz. Poniewaz mala byla srednio aktywna przez polowe zapisu, kazal mi liczyc ruchy miedzy 9 a 15. Jesli w tym czasie bedzie 10 ruchow to konczyc liczenie i spokoj, a jesli bedzie mniej niz 10 mam sie zglosic na oddzial :p
Posprawdzal wyniki i nic tylko czekac :D
Olinka a Ty jak?

Hej ja dzis padam na twarz mam lenia totalnego , cała noc nie spałam wszystko mnie boli .. Plecy , brzuch :/
I ciagle bym siedziała w kibelku:(

Katka my jeszcze urodzimy z wrażenia ;) śledząc Twoje skurcze ;))))

Hania współczucia co do podgrzewacza(; znajomi przy pierwszym dziecku przeszli na mikrofale teraz tez tak robią dziecko zdrowe jak ryba jedno i drugie :)
Podziwiam ze podjeliscie taka decyzje - ja bym chyba jechała za mezem za gr. Psychicznie nie zniodlanym rozłąki, przerabialiśmy to jak ja byłam w Wawie , Maz najpierw w Łodzi potem w Poznaniu i widywaliamy sie najpierw kilka tyg na kilka tyg a potem co weekend i dla mnie tragedia tęskniłam bardzo ! Jak dostał propozycje pracy we fr to prxeliczalismy czy sie opłaca rzucić moja robotę by tam jechac, nie opłacało sie wiec zostaliśmy.
Zycze duzo duzo wytrzymałości i siły !!

Joani No wlasnie mam to samo wygodnej pozycji brak ;(

No nic pomarxekalam wiec ide po probioyuk, bo nie pisałam Wam po ostatniej wizycie znów dostałam antybiotyk bo cała ciaze mam podwyższone bakterie w moczu :( wszystkie inne wyniki nawet żelazo wzór, a z tym bardzo walczę ... No nic moze dzis popiore posciel małego chociaż ...

Hejj, już myślałam, że będzie relacja z porodu a tu nic, Katka trzymasz napięcie na forum na wysokim poziomie :p potem jak ruszymy z grubej rury to będzie jak film akcji :p :-D

Aniaam - ojciec Mai to mój były mąż, ja jestem po rozwodzie a teraz spodziewam się dziecka mojego Narzeczonego, u którego z Mają od maja mieszkamy, także nasze kontakty (z eks) są ograniczone do minimum, tym bardziej, że mieszkamy 2 godz drogi od siebie.

Amaliee - ja bym chyba wygarnęła, bo mam niewyparzony język, albo wsunęła pod drzwi łazienki karteczkę - kąpiel z rana - 10 zł, w pełnej wannie - 15 zł, korzystanie z nie swoich perfum - 10 zł, z pasty do zębów - 5 zł.. :cool2:

co do historii mlecznych - przypomniałam sobie jak Majka była mała i miała kolki i inne cyrki z karmieniem się działy to próbowałam chyba wszystkich mlek na rynku, nie chciała żadnego i efekt był taki, że babci kury chodziły nażarte jak prosiaki, dobrze odżywione z lśniącymi piórkami karmione Bebilonem, Hippem i innymi cudami z apteki ;) jajka były przednie...

Witajcie
U nas pogoda przyjemna, słoneczko świeci, a nie ma za gorąco, także ugotuję tylko zupę, dzisiaj krupnik i pójdziemy chyba na plac zabaw.

hania
super, że espumisan pomógł i mała ładnie śpi

Amaliee no to niezła niespodzianka, i co jej powiedziałaś, ja bym się pewnie odszczeknęła, moja jest znowu taka, że narzeka jak to ona sobie nie daje rady już(a wcale nie jest jakaś stara) i zawsze trzeba jej pomagać (w polu), kiedyś przyjechaliśmy i coś o plewieniu marchewki zaczęła, no już wtedy nie wytrzymałam i jej powiedziałam, że ja tu przyjechałam odpocząć, a marchewkę sobie dopiero kupiłam i mi nie trzeba, widziałam głupio jej się zrobiło, ale od tamtej pory mam spokój

ania// mój też mi zawsze zostawia, chociaż ja już teraz mam swoją kartę, musiałam założyć konto, bo mi wypłatę przelewają, ale zawsze jego pytam ile mi zostało i ile mogę ewentualnie wziąć, nawet z internetowego nie umiem korzystać ;-) uzależnenie od faceta nie ma co nie:-D

katka
oooo jak tak dalej pójdzie to ty ostatnia urodzisz:-D

reklama
Cześć dziewczynki :)
Mój S tak namiętnie naprawiał ostatnio internet, że zepsuł go doszczętnie na 3 dni :p

Maltanka chciałam napisać dokładnie to samo o Katce hahah xD

Widzę, że nie tylko ja nie mogę sobie znaleźć wygodnej pozycji - tak więc dołączam do klubu nie wyspanych :p
My czekamy jeszcze na dywan z allegro i koniec remontów :D:D zostanie ostanie ogarnięcie i możemy czekać ;P A co do czekania...to kurczę chyba się czopa pozbywam ale nie wiem...:p

Miłego dnia dziewczynki!

Do góry