My już po zakupach
Przy okazji podjechaliśmy odebrać rożek z paczkomatu, więc mogę uznać, że wyprawka już w 100 % skompletowana
Felicity narobiłaś mi smaka na makaron z pesto- już wiem co będzie jutro na obiad
O i w sumie na gofry też miałabym ochotę ale to może w czwartek bo na jutro za dużo planów już…
Maltanka nam też zawsze dużo przy kasie wychodzi ale robimy tam takie większe zakupy raz na 2 tygodnie, a potem na co dzień tylko pieczywo i ewentualnie owoce i warzywa dokupujemy...
Bubbles moja mama też oficjalnie mi zabrania sprzątać i w sumie do tej pory jej słuchałam, ale że jutro kończę 37 tydzień to doszłam do wniosku, że mogę trochę poszaleć… Za okna może się wezmę w przyszłym tygodniu
O tą herbatkę z liści malin też miałam zapytać- patrzyłam w Gemini jak robiłam zamówienie ale nie było.
Sawi trzymam kciuki za siostrę! A kiedy masz wizytę następną z tymi wynikami?
Alicja współczuję ;/ Mam nadzieję, że szybko uda Ci się wszystko „odkręcić”…
Katka zdrówka dla Nadusi! Twój to naprawdę niepoważny ;/ Zgadzam się z Joani- powinnaś mieć swoja kartę i tyle. Oooo widzę że alarm nr 2 nam zapodajesz
Życzę żeby tym razem nie był fałszywy! Trzymam kciuki!
Hania super że espumisam pomógł!!!
Amaliee oddychaj głęboko i nie stresuj się! Teściowej nie skomentuje bo musiałabym niecenzuralnych słów użyć ;-)
Idę spać bo na jutro znowu dużo planów... Dobranoc!!!