reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

A no minusem ciemnych kolorów jest właśnie ciężkie "pozbywanie" się ich ;)
Ale wierzę, że na pewno ślicznie w czekoladce wyglądasz.

Ola cyrkuje z mężem, a ja z Dominikiem i Nelą. Wiem, że to dopiero trzecia noc i praktycznie druga problemowa, ale czuję się tak jakbym miała trojaczki :eek:

reklama
"Ty jestes ruda.. da.. da.. Na pewno ruda.. da.." zna ktoras ta piosenke? Bo ja juz prawie na pamiec.. jacys debile od 2 w nocy podjezdzaja co godzine na parking i przez 15 minut puszczaja to na full i dra pyski, a potem odjezdzaja, mam dosc:/ co mi sie uda zasnac to oni wracaja:/ tel na policje nic nie da, bo zanim, by przyjechali to ich juz nie bedzie.. cwaniaczki sobie imprezke obwozna urzadzili. :/

Furciaczek no to Maz zaszalal ze zmywarka, oby z praniem poszlo mu lepiej, mam nadzieje, ze dalas mu dokladne instrukcje, co by wam calej lazienki nie zalal?:D jak dzisiaj sytuacja?:)

Wesolutka oo nigdy takich przecierow nie robilam, moze tez skorzystam z przepisu, bo brzmi prosto i smacznie:tak:

Dooda tatuaz masakryczny:szok: tzn. Samo wykonanie super, ale wzor bardzo odwazny i oryginalny hehe:) a malenstwo faktycznie spore sie zapowiada:D

Amaliee bedziemy sie pewnie razem kulac, chociaz ja mam przeczucia, ze wczesniej urodze:) (byle nie przenosic:p)

Animka info o wodach na pewno sie przyda:tak: musze zapamietac i powiem tez Mezowi to w razie czego w odpowiedniej chwili mi przypomni, bo ja to pewnie bede spanikowana wtedy latac:D

A_nka pare dni i pewnie Olenka sie przyzwyczai do waszego trybu zycia i bedzie dobrze:)

Alicjaa na pewno bedziesz super wygladac:tak:

Joani haha oryginalne "krzeselko" sobie znalazlas:D super, ze torba juz czeka:)

Dzień dobry :-)
Miałam dziś pospać dłużej ale jakoś o 7:30 obudziłam się wyspana… Dziś w planach kontynuowanie prania i prasowania, a pod wieczór jakaś knajpa ze znajomymi.

Dooda fajny tatuaż!!! Ja na pewno bym się na coś tak odważnego nie zdecydowała, ale zawsze podziwiam innych. Mój brat zrobił sobie ostatnio diabła tasmańskiego - hokeistę na żebrach i uważam że jest boski!!! (on sam gra w hokeja)

Hania nie wszyscy muszą lubić kąpanie ;) Może Oleńka uważa że jest czysta ;) Wiadomo, że dzieciaki przeżywają zmiany, ale na pewno się przyzwyczają.

Joani gratuluję spakowania torby! Ja planuję zrobić to jutro żeby na mecz pojechać z torbą w bagażniku „just In case”.

Btw jeśli któraś mieszka w okolicy i lubi takie atrakcje to od wczoraj w Energylandii w Zatorze (niedaleko Oświęcimia) kobiety w ciąży mają wejście za darmo. Co prawda nie pojeździmy za dużo na karuzelach przy naszych brzuchach ale skoro mam za darmo to zamierzam się wybrać pooglądać, bo bardzo lubię takie atrakcje :tak:

Amaliee i jak mąż? Mój zawsze mówi- możesz robić każdy kolor, byle nie rudy ;) Ja kiedyś marzyłam o fryzurze a la Ania z Zielonego Wzgórza, ale jednak zadowalam się odcieniami ciemnego blondu z delikatnie rudym połyskiem.... Mi w trakcie ciąży generalnie wychodzą jakieś cuda z kolorami (mimo, że używam tych samych farb co przed ciążą). Wrzuć zdjęcie czekolady!

Miłego weekendu!!!

hej ;)
Karolina ten rudy co miałaś na zdjęciu był super :) ale czekolada też jest spoko :) a w razie rozjaśniania wychodzi rudy tyle, że włosy się niszczą... a tego rosyjskiego niebieskiego to też bym chciała... są boskie te koty

ja ostatnio w leroy merlin siedziałam na wózku takim do przewożenia tych pierdołów budowlanych bo już nie dawałam rady jak czekałam na pana z obsługi :p

Cześć :)

Widzę, że temat psów na tapecie - moi rodzice od prawie tygodnia mają szczeniaka - owczarka niemieckiego - i jestem w nim zakochana po uszy :) Mąż się śmieje, że Zosia ma ostrą konkurencję.
Mnie wczoraj też brzuch bolał jak na @, ale po chwili przeszło.
W ogóle wczoraj to mania sprzątania mnie ogarnęła, zmotywowałam Męża do odkurzania, sama pierwszy raz od założenia pessara wymyłam mopem podłogi :)
Dziś świętujemy pełną gębą - żadnych robót domowych, tylko kościół i spotkania ze znajomymi. Poruszać się będziemy z torbą do szpitala - tak już radziła nam ginekolog.

Hania - mam nadzieję, że sytuacja się ustabilizuje i dzieci się przyzwyczają do zmian.
Joani - jak mnie ostatnio było źle podczas zakupów to siedziałam przed sklepem na schodach i wyglądałam jak żebrak, w sumie nie wiem co gorsze :p
Furciaszek - trzymaj się w szpitalu, dobrze, że jest lepiej
Amelia - ładnemu we wszystkim ładnie :)

Heloł!
Ja mam dziś najaz rodzinki mojego A niestety się zdecdowali i za półtorej godzin mają być.
Jestem nieźle wkurw.... Bo nie zadzwonili wcześniej, a dopiero przed chwilą i do mnie z tekstem: - szkuj obiad bo jedziemy.
A niech mnie w dupe pocałują. Nawet palcem nie kiwnę. Z moich planów robienia przecierów oczywiście nici :dry:
Jak ja przeżyje ten najazd??? Nosz...

Dziś ładna pogoda to jak Olę nakarmię to wystawię ją we wózku na taras. Niech sobie pośpi i pooddycha świeżym powietrzem.
Nocka do 2.30 była koszmarna potem jak usneliśmy każde w innym pokoju to Ola przespała praktycznie dwa karmienia :eek: i gdybyśmy jej nie obudzili to jeszcze by spała :)

Udanego wypocznku wam dziewczyny życzę, odpoczywajcie ile się da i korzystajcie z ładnej pogody :)
3majcie się :*
Miłego!!

Ostatnia edycja:
Psiaki... uwielbiam oprócz "jajników" bo wredne to.. przynajmniej ja mam takir doświadczenia.My całe życie z psami ale teraz nie mam, tylko u teściów jest mój po tym jak demolował nam mieszkanie bo nas całymi dniami w domu nie było, to co się dziwić...
Mój M chce buldoga francuskiego... ehhh
My się zbieramy na imprezkę i wracamy wieczorkiem, więc miłego dzionka.

hej,
na szybko, bo z pracy, a dzis busy jak cholercia :baffled:
Melduje sie znow niewyspana- te biodra mnie wykoncza,a wizyta do fizjoterapeuty jeszcze nie przyszla.. znajac moje szczescie, gdzies sie zagubila po drodze, musze tam zadzwonic i sprawdzic o co kaman.

AAAA w Polsce dlugi weekend z okazji Swieta :-) Odpocznijcie kochane ile sie da.

haniu zycze cierpliwosci podczas najazdu ''obcych''. swoja droga, co za tupet,zeby z takim tekstem o obiedzie wyskoczyc :szok: masz racje, nic absolutnie nie szykuj. Niec ich zadowoli herbata..

milego dnia i weekendu! u nas bedzie pracowicie, bo za 1,5 tygodnia tesciowie przyjezdzaja do nas w odwiedziny :-) nie pisalam wam wczesniej, bo z nimi, to nigdy nie wiadomo niestety. Mama meza sie bardzo boi samolotu.. To bedzie ich pierwszy raz, odkad jestesmy w IE. Juz niedlugo zostalo, bilety kupione, wiec mam nadzieje,ze 25 bedziemy sie witac na lotnisku!

Hej dziewczyny :-)
u nas zawitało piękne słońce, oby taki cały dzień był :-) w planach nic szczególnego, trochę pracy, obiad u teściów i takie takie :)
Amaliee, ja też bardzo lubię rude włosy :-) teraz też mam rude ombre ale zauważyłam, że coś szybko się zmywają niż zawsze...
Anusiaszymka, to super, że będziecie mieć gości, jak są długo wyczekiwani zwłaszcza :)
Hania, Tobie życzę powodzenia i dużo wewnętrznej siły, cobyś nie rozniosła rodzinki ;) nie dziwię się wcale, i też uważam, że herbatka w zupełności wystarczy :)
Dooda, no zafundowałaś mężowi niezłą radochę :)
Joani, miłej imprezki! my w niedzielę jedziemy na rocznicę ślubu teściów więc mam zgryz co założyć ;)
Marciątko, również miłego dnia u znajomych :)
Pozdrowienia!

reklama
Moj Maz mnie meczy strasznie o rudy, ale ja sobie siebie nie wyobrazam, wiec zostaje przy blondzie, jakos w nim sie czuje najlepiej:tak:

Amaliee no to zaskoczylas tesciow:D a szwagierka przegina, ja bym na Twoim miejscu nie trzymala swoich ulubionych rzeczy w kazience, a zwracalas jej uwage?

A_nka no to z nockami u Oli co raz lepiej:) wspolczuje najazdu, tez bym nic nie szykowala, kawka, ciasteczka i niech spadaja jak sie nie umieja zachowac i jeszcze takie wymagania maja:p

My dzisiaj idziemy na obiad do tesciow, a pozniej jedziemy z nimi w odwiedziny do rodzinki, oni do ciotki i wujka, a my do kuzyna i jego dziewczyny( mieszkaja w jednym domu:) ).

Milego dnia:)

Do góry