reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

witam porannie

dzis pospaliśmy troche
obejrzymy defilade i bierzemy się za robote (tak wiem nie wypada w święto ale wyjątkowo bo czas nas goni)
mąż będzie odkurzał podłogę a ja na mokro przetre

po wczorajszym myciu okien nie było źle
ale zła jestem na tynkarza,jak przy oknach równał ściany,no tak uwalić ...i to jeszcze w tych zakamarkach gdzie zawiasy......

reklama
Czesc:) ja na fonie:)) wy odpoczywacie a u nas remont na spontanie:)) tak wygląda przedpokoj:) a w sumie jego sciana:)))

Załączniki

• 1408094235709.jpg
    1408094235709.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 55
Witam swiatecznie :)
Wczoraj u mnie ciężki dzień, wszystko mnie bolalo, a najbardziej podbrzusze, krocze i krzyz. Przeszło jednak po dwugodzinnej drzemce i dwóch godzinach skurczy.
W sumie nigdzie nie chodzilam tylko ok 4 h robiłam placki z cukinii, czyżby to po tym?
Dziś w kosciele moja mama spotkała znajoma polozna i mam dziś po 20 podjęchac na oddział zrobić sobie kontrolne ktg :)
Ciesze się bo będę spokojniejsza :)
Dziś spokojny dzień kompletnie nicnierobienia :) maz jeszcze odsypia ostatnie dni e pracy, biedaczek :)
A ja pisze z tel więc tylko o sobie hehe :)
Miłego likendu kochane i spokojnego :)

witajcie :)

Furciaczek, teraz doczytalam ze suma sumarum lezysz w szpitalu. Mam nadzieje ze zajma sie Toba jak nalezy! a polozna na medal!
haha usmialam sie z meza i zmywarki :)

Kusiak, bo ja mam wrazenie ze jak sie poloze to juz bede lezec do porodu, a poki cos robie to mimo bolu jakos te dni mijaja szybko :D a dwa, ze mam babcie na zawolanie, ale nie chce ich wykorzystywac, bo pewnie bede wolala zeby przyszly jak juz sasanka sie urodzi :)

choco, ja tez miewam te bole pachwinowe. Dzisiaj sprzatajac w komodach znalazlam ksiazeczke ciazy z Ola i tez mialam od 8 miesiaca...

Kusiak, ania, jak Wasze bole - uwstapily?

Ritta, wypoczywajcie :)

dooda, myslalam ze ten tatuaz bedzie jakis mikroskopijny a tu taki wielgasny :D

Hania, hyhy tez bym wolala robic przeciery niz goscic rodzinke ktora sie zapowiada w ostatniej chwili. Ale bedziecie mic z glowy. Kapiecie Ole codziennie? Trzymam kciuki za Dominisia, bo to tez maluszek jeszcze :)

Reszta jak Was doczytam. Wieszam pranie i zbieramy sie na obiad do rodzicow :) Ech powiedzialam mamie wczoraj ze mam ochote na szarlotke i dzis tata dzowni "wiesz madziu, mama zrobila to dobre ciasto z jablkami" <3 :D

Wesolutka no co Ty! Te bole to tylko z dnia na dzien robia sie gorsze niestety :( im wiekszy brzuch tym gorzej :( smacznego :D

Haniu mam nadzieje ze jednak wizyta nie bedzie taka zla :)

Katka ze Tobie sie remontu zachcialo teraz! Podziwiam! :)

Amaliee czekoladowy tez ladny kolor i na zdjeciu z brzuszkiem Ci pasuje :)

Rita milego wypoczynku :)

Choco fajnie ze bedziesz miec dodatkowa wizyte :)

My dzis sie w domu nudzimy bez meza a chlopcy akurat maja dzis pelno energii :p
Musze posprzatac ale jak sie w koncu biore za cos to zaczyna mi sie w glowie krecic i musze przestac. Nie wiem czemu tak dzisiaj mnie to lapie, pewnie reakcja na sprzatanie :p

Witam i ja świątecznie
Dziś dzień lenistwa wiec się lenimy, w kościele byliśmy, potem zrobię coś na obiad i dalszy ciąg laby.
Jutro za to bierzemy się za porządkowanie pokoju pod córeczke. Trzeba pomyc, poprzyklejac listwy przy drzwiach, itp.

Moja Wiki z rana coś leniwa była, ale zaraz po śniadaniu odzyskała werwe.

Miłego lenistwa życzę :-)

reklama
Kusiak pocieszylas, że te bóle pachwinowe to jakby standard ;)

Doda trzymamy kciuki żeby wszystko było dobrze, od czego problemy z tym tetnem?

Haniu jestesmy z Tobą w twej rodzinkowej niedoli :)

Katka miejmy nadzieję, że remont przyspieszy przyjscie synka na świat :)

Do góry