reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Hania może za dużo i za szybko chce .. spokojnie :) masuj brzuszek na wszelki wypadek
Pierwszy spacerek pięknie :)

Furciaczek powodzenia :) może uda się zatrzymać jeszcze :)

reklama
U mnie dupa. Główka wysoko. Czyli malemu sie nie spieszy. Pisze z telefonu na szybko bo do lapka sie dzis nie dostane. Usg tylko przez brzuch. Maly jest dalej 100%faceten. Waży 3200. I mam troche zestarzale łożysko. Zobaczę co mi powie w czwartek na wizycie.

Haniu a moze refluks i dlatego jej mleko wraca?

Katka no to jeszcze sie malemu nie spieszy, moze to ten z tych leniwych maluchow? :) a juz tu wszystkie mialysmy nadzieje :D

Maddlenka goście się zbierają, ale zebrać się nie mogą i prawdę mówiąc dla mnie to lepiej.

Pewnie kasy nie mają na dojazd bo z Chojnic do włocławka koło 200km będzie. A z tego co szwagier mówił to tam stale libacje więc kasy żal na odwiedzenie wnucząt, ale kto wie czy mojego nie naciągną by po nich pojechał.

Mała już dwa razy syrenę włączyła, ale przełożyłam na drugi boczek i śpi dalej.

Oby wiecej nie chlustała mleczkiem i ładnie jadła, cobyś sie nie musiała stresować.
Jejku z jednej strony też już bym chciała mieć młodego obok siebie, ale z drugiej, to niech jednak do tego września tam sobie siedzi.

A rodzina, hmmm... niestety nie mamy wpływu na to, jaka ona jest... To może jednak nie przyjada i unikniesz dodatkowych nerwów.

reklama
Do góry