reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
furciaczek - paranoja, a jak sie czujesz? masz skurcze? Co Ci powiedzial Twoj lekarz? Ze jest rozwarcie?

Hania, daj znac jak poszla kapiel :D

Katka, nie przejmuj sie..jak juz sie zacznie to pojdzie szybciutko, zobaczysz ;)
Dziewczyny, dzis ma byc najintensywniejszy deszcz meteorytow wiec jak ktoras ma problemy ze spaniem albo czesto wstaje na siku (jak ja) to warto spojrzec w niebo i pomyslec zyczenie :)

Ja wcześniej prałam recaro fotelik a dzisiaj też wyprałam w pralce MC Pebble i nic sie nie stało, a chyba też ten masz..
Widzę, że to "rodzenie" trzeba zaplanować na kilka dni przed i okupować poczekalnię, bo inaczej kicha. Nie do pomyślenia! Wytrwałości życzę.. ale ja chyba bym rozniosła pół szpitala i zaczęła udawać, że coś się dzieje. Nie wiem w sumie co ci furciaczek "dolega", ale warto czasem postawić na swoim, nawett przeginając, skoro ktoś inny ma nas gdzieś.

Szczerze, to też się boję tego chlustania, ulewania itp. .... chyba osiwiejemy do reszty z mężem, bo to skąd mamy wiedzieć co jest nie tak... o ludzie, już wolę chyba wstawać w nocy na te siku i narzekać, że mi ciężko :-D

Haniu - super, że malutka już w domku :) pewnie ciężko jest ogarnąć tyle maluchów na raz, ale Ty tu jedna z najdzielniejszych więc na pewno dasz radę :) a ja się obawiam jak sobie dam radę z jednym hehe :)

Katka- Ojjj chciałabym być już w 38 tyg! Niby mam 34, a już tak mi ciężko...

Furciaczek- trochę niepoważni Ci lekarze, że czekasz w takiej sytuacji i nie mają dla Ciebie miejsca... Oby jak najszybciej się Tobą porządnie zaopiekowali !

Dziś noc spadających gwiazd :) słyszałam, że może spadać nawet 100 gwiazd na godzinę, na pewno niesamowity widok. Jeżeli nie będzie zachmurzonego nieba to na pewno się skuszę na ten seans :))

Dziś dostałam fotelik samochodowy, matę edukacyjną, poduchę do karmienia oraz taki leżaczek-bujaczek :) Moja wyprawka już prawie skompletowana :) pozostało mi już tylko kupić rzeczy kosmetyczne dla maluszka :) No i niestety wyprać i wyprasować wszystkie ubranka, pościele itp, choć jeszcze nie mam pralki... ale mam nadzieję, że w przeciągu tego lub następnego tygodnia mój problem się rozwiąże, bo dłużej czekać nie mogę w stresie :p Albo w akcie desperacji pójdę wyprać wszystko u rodziny hehe

reklama
Furciaczku daj znać co u was, nawet w nocy.

Hania i jak Oleńka? Ładnie pije? Nic sie nie dzieje?

Antek spi dzisiaj już od 20:10, a mi jakoś sie ten wieczór dluży.
A Franek właśnie zaczyna swoje codzienne, wieczorne harce.

Do góry