reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
No jak już piszemy o praniu fotelików...

To mam pytanie. W naszym zdjęłam zagłówek i wkładkę dla noworodków i chciałabym ją wyprać, ale jako, że nigdy wcześniej tego nie robiłam to nie wiem czy jak wypiorę ją w automacie to się nie zmechaci? Dordźcie wiem, że chyba Joani prała ten środek, ale nie pamiętam czy pisała jak to robiła...

A ja chyba nie pióra fotelika, zagłówek to tak ale w foteliku to przecież w ubranku będzie siedział. A tak swoją drogą to pościel mi się nie podoba. Źle wygląda na moim łóżku i zaraz zacznę płakać... Kurna mac

Furciaczek trzymam &&& ony jeszcze udało się powstrzymać całą akcję.

Ja już po szkole, oglądałyśmy jeszcze filmik o pielęgnacji maluszków i o kangurowaniu. Na koniec dostałyśmy dyplomy o ukończeniu kursu, po pieluszce z Happy, próbki tabletek z DopelHerza z żurawiną i dha, łyżeczkę do karmienia, małą butelkę z Aventu, do tego masa ulotek i kalendarzyk do wypisywania na pierwszy rok maluszka. Śmieję się, że M nie był na żadnym spotkaniu a na dyplomie on też jest wpisany..

Leczczo już się robi, niebawem będzie, już mi ślinka cieknie :)

Ja tez mam maxi cosi i musialabym go wyprać, wgl narazie wozi sie w samochodzie zapięty bo nie mam gdzie go przechować, męza pomysł :p
Po powrocie do domu, po porodzie nie chcemy z mezem zbednych gości, i niech się (znów) wszyscy obrażają, nie obchodzi mnie to, tylko rodzice i teście zobaczyć wnuka reszta bedzie czekać, my to takie czarne owce w rodzinie, ciaza przed slubem, na wesele zaprosilismy tylko tych których chcielismy a nie kogo trzeba i wypada, wszystko zawsze po swojemu, a że w ciązy na nartach byłam to już wogole...

furciaczek trzymam kciuki żeby było dobrze

kurcze cały dzień mnie nie było a tu tyle czytania....
furciaczek ściskaj kochana nózki,jeszcze te 2-3 tyg. ale tak czy siak kciuki trzymam...i daj znać
katka szkoda że tylko rpzez brzuch robił usg ,bo jakby dopochwowo zrobił to szyjke by zobaczył,długość itd...a to w sumie najważniejsze do porodu...
Haniu ja bym posłała do przedszkola dzieci,dobrze zrobiłaś....

i nie wiem co komu jeszcze......

nie chwaliłam sie chyba tym że moja młodsza będzie prawdopodobnie od września uczęszcząć do przedszkola na 5h (9-14) w świetlicy plebani
gmina dla dzieci które się nie dostały utworzyła taki punkt
no i zapisałam bo to blisko przedszkola starszej córki wiec nam by pasowało
z tmy że bez wyżywienia wiec musze II śniadanko zawsze przygotować

furciaczek a w jakim szpitalu jesteś? nie ma innego

reklama
Do góry