Widać, że juz po weekendzie, bo produkujecie pełną gębą :-)
My wczoraj powtórka z imprezy, nawet lepiej było, bo już sami swoi. Nogi od siedzenia słoniowate trochę się zrobiły i teraz 2 dni schodzić będzie.
Ja od rana u dentysty... 40 min. na fotelu to zdecydowanie za długo i już mnie wszystko bolało. Do tego zabuliłam, że ho ho...
Czekam teraz na kuriera, ma przywieźć fotelik i bazę bo kolegaa M wysłał do serwisu i wystawili papier, że wszystko sprawne i bezwypadkowe, więc się cieszę, bo połowę zaoszczędziliśmy a i jeszcze ponad rok gwarancji jest.
Dołączam do tych mamusiek, co chcą już mieć maluszki na brzuszku a nie w... :-) żebra bolą, boki jakieś jakby poobijane a Franek tak napiera na pęcherz, że mam wrażenie, że zaraz wyskoczy i zrobi kuku...
Marciątko współczuję i wspomnę w modlitwie.
Olinka, masz prawo wiedzieć im co czujesz i nawet wyrzutów sobie nie rób. Tylko jak ktoś jest chamowaty, to nie zrozumie i się jeszcze obrazi. Ale lepiej wyłożyć kawę na ławę, niż się zadręczać.
Choco, też mnie ciekawi czy to tylko plamienie było czy już czop podbarwiony...
Współczuję wam tam na połudn.-wsch., bo u was jeszcze gorąco, u nas już chłodniej- 24 st. i pada przelotnie, więc jest jak oddychać swobodnie i można obiad robić bez wyciskania siódmych potów. Lecę do kurczaka i zaraz się z nim rozprawię ;-)