reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
joani, farciaro :) chyba powinnas jeszcze gdzies sprobowac szczescia moze loteria rmf fm :D:D:D

Hania, super wiadomosc :) bardzo sie ciesze :) a propos kiedys mowilas ze kupujesz pampersy dla wczesniakow w aptece, przegladajac allegro rzucily mi sie w oczy, ale nie wiem jak to wychodzi cenowo :)

my dopiero wrocilismy ze wsi, Ola po kapieli padla, ja juz po przysznicu. Ale jestesmy wykonczone, wiec zaraz zmykam spac :)
I tak w ogole Zuzia ma juz chrzestnych! Wiem, ze powinno sie prosic po porodzie, ale nie wierze w zabobony i wolelismy miec to z glowy :)

Właśnie skończyłam oglądać film z mężem Złap mnie jeśli potrafisz z Leo. Super film polecam jak będziecie miały wolną chwilę.

myslalam ze pojde wczesniej spac to swietna imprezka studentow w bloku i w nosie maja domofony, pouczenia. Zadzownilam na policje i co ha zeby dostali mandat trzeba podac swoje dane, bo w przypadku gdyby odmowili przyjecia sprawa idzie do sadu! Swietne mamy polskie prawo. Kij jestem taka wkurzona ze podalam te dane bo mysle ze pouczenie nic nie da... ciekawe tylko o ktorej sie ucisza....

natalinaa, ja rozumiem studentow, ale jesli co weekend piatek sobota jest impreza do 4, muza na cale osiedle i darcie krzyki, rzucanie butelkami i przez domofon Ci odpowiedza "wypierdalaj *****..." to mozna miec dosc.
Tymbardziej ze do tej pory wynajmujacy byli bardzo fajni, bo zawsze przed impreza informowali ze beda taka robic, a Ci jakies mega chamy! A dodam ze w naszym bloku okolo 8 dzieciakow w wieku Oli i dwie kobiety w ciazy!

Ola juz 3 razy sie obudzila!!! grrrrrrrrr

Wesolutka znam ten bol:(
Studentka jestem i bylam, imprezy robilam ale zawsze mialo sie na wzgledzie reszte swiata, no chyba ze impreza w akademikach tam nie ma pojecia ciszy nocnej :D

Moim zdaniem 22 jest graniczna i koniec. Rozumiem, że się chce imprezować, ale jak się chce imprezować na całego to proszę bardzo do klubu, a nie tak, żeby cały blok cierpiał.

reklama
Wesolutka, współczuję Ci bardzio. My jak mieszkaliśmy w bloku piętro nad sobą mieliśmy ludzi po 40, którzy co weekend imprezki do 4 nad ranem urządzali...
Akurat moim dzieciom te ich darcia nie przeszkadzały, ale sąsiedzi z nimi walczyli by nauczyli się innych szanować.

Co prawda z marnym skutkiem bo mimo, że ludzie dorośli to niewiele do nich docierało.

Do góry