reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
joani, farciaro :) chyba powinnas jeszcze gdzies sprobowac szczescia moze loteria rmf fm :D:D:D

Hania, super wiadomosc :) bardzo sie ciesze :) a propos kiedys mowilas ze kupujesz pampersy dla wczesniakow w aptece, przegladajac allegro rzucily mi sie w oczy, ale nie wiem jak to wychodzi cenowo :)

my dopiero wrocilismy ze wsi, Ola po kapieli padla, ja juz po przysznicu. Ale jestesmy wykonczone, wiec zaraz zmykam spac :)
I tak w ogole Zuzia ma juz chrzestnych! Wiem, ze powinno sie prosic po porodzie, ale nie wierze w zabobony i wolelismy miec to z glowy :)

Właśnie skończyłam oglądać film z mężem Złap mnie jeśli potrafisz z Leo. Super film polecam jak będziecie miały wolną chwilę.

myslalam ze pojde wczesniej spac to swietna imprezka studentow w bloku i w nosie maja domofony, pouczenia. Zadzownilam na policje i co ha zeby dostali mandat trzeba podac swoje dane, bo w przypadku gdyby odmowili przyjecia sprawa idzie do sadu! Swietne mamy polskie prawo. Kij jestem taka wkurzona ze podalam te dane bo mysle ze pouczenie nic nie da... ciekawe tylko o ktorej sie ucisza....

natalinaa, ja rozumiem studentow, ale jesli co weekend piatek sobota jest impreza do 4, muza na cale osiedle i darcie krzyki, rzucanie butelkami i przez domofon Ci odpowiedza "wypierdalaj *****..." to mozna miec dosc.
Tymbardziej ze do tej pory wynajmujacy byli bardzo fajni, bo zawsze przed impreza informowali ze beda taka robic, a Ci jakies mega chamy! A dodam ze w naszym bloku okolo 8 dzieciakow w wieku Oli i dwie kobiety w ciazy!

Ola juz 3 razy sie obudzila!!! grrrrrrrrr

Wesolutka znam ten bol:(
Studentka jestem i bylam, imprezy robilam ale zawsze mialo sie na wzgledzie reszte swiata, no chyba ze impreza w akademikach tam nie ma pojecia ciszy nocnej :D

Moim zdaniem 22 jest graniczna i koniec. Rozumiem, że się chce imprezować, ale jak się chce imprezować na całego to proszę bardzo do klubu, a nie tak, żeby cały blok cierpiał.

reklama
Wesolutka, współczuję Ci bardzio. My jak mieszkaliśmy w bloku piętro nad sobą mieliśmy ludzi po 40, którzy co weekend imprezki do 4 nad ranem urządzali...
Akurat moim dzieciom te ich darcia nie przeszkadzały, ale sąsiedzi z nimi walczyli by nauczyli się innych szanować.

Co prawda z marnym skutkiem bo mimo, że ludzie dorośli to niewiele do nich docierało.

Do góry