reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Cześć. Dołączam do niewyspanych, jestem wściekła.... dupa dały te przytulanki... Pierdziele...

Zaraz zabieram się za porządki... mam nadzieję że może to coś da...

Miłej soboty kochane jak coś to będę pisać:)

reklama
Dzień dobry :)
U nas dziś pogoda śliczna więc za chwilę będziemy plażować na całego : przynajmniej ja ;) )

W dzieciaki wczoraj wieczorem tajfun wstąpił, normalnie myślałam, że się pozabijają. Nie chcieli spać, wrzeszczeli, Nelka wołała do domu, a Dominik za nią biegał i krzyczał: mom, mom..

Normalnie jednak dla nich to obce miejsce i przeżywają taką zmianę jak cholera...albo po prostu wczoraj taki wieczór pokręcony mieli.

Zmęczyli nas tymi cyrkami i powiem szczerze, że ja już godziny do powrotu do domu odliczam. Urlopowanie z dziećmi to gówniany odpoczynek...

Miłego dnia!!!

Hania zgadzam sie z Toba, urlop z dziecmi to zaden urlop :p :D

Katka to dalej trzymamy &&&

Shiran wspolczuje. Mysle ze ciezko nam jest cos poradzic bo nie znamy Was ani Waszej sytuacji tak naprawde. Ale maz zachowal sie conajmniej dziwnie z takim wybuchem nerwow w zasadzie bez powodu... Moze cos innego go meczy?

Felicity zrobilam wczoraj te Twoje mufinki marchewkowe i wyszly pyszne :)

Ostatnia edycja:
Witam sobotnio :-)
u nas zaczyna się weekendowy upał a nam właśnie siadła klima i szukamy firmy naprawczej :-/ jakaś plaga z tymi urządzeniami, jak Boga kocham!
Shiran współczuję sytuacji :-( albo poczuł się urażony albo przytłoczony obowiązkami... tak czy inaczej przykro, że zafundował wam tyle stresów :(
Katka, nie martw się, maluszek sam wie kiedy jest dla niego najlepszy moment :-) czekaj i nie przemęczaj się za bardzo, oszczędzaj siły :-)
Hania, Tobie też dużo siły na wakacje ze szkrabami :-)
A ja idę popracować, taki piękny dzień i tyle roboty na weekend, eh...
Miłego dnia! :*

Melduję, że mam już na czym siedzieć.. chopaki się sprawili jak trzeba i pojechali do teściów. Później idziemy na imprezę ale taki ukrop, że nie wiem czy długo wysiedzę.
Wiecie co ciąża mi służy normalnie.. był konkurs logicznego myślenia u nas w lokalnym radio i wymyśliłam odp. na pytanie. Tak myślę dzwonić nie dzwonić, bo tego nigdy nie robiłam aale jak posłuchałam jakie głupoty ludzie mówią to dryndnęłam... trwało dobre 10 min. bo ciągle zajęte.. ale sie w końcu przebiłam... głos mi drżał jak cholera.. i odpowiedzi udzieliłam prawidłowej :-D
Wygrałam nagrodę ale najśmieszniejsze jest to, że nie wiem co, bo nie słuchałam od początku a głupio mi było pytać :-D pewnie płytę albo książkę jakąś.
I kto tu mówi, że ciążaa odmóżdża... ;-)
W totka nie będę już dzisiaj grała, bo co za dużo to nie zdrowo ;-)
Ale robicie smaka na mufinki... a ja nie mogę.. ale jak się mały urodzi to zrobię ze sto i sama je zjem, a co! :-)

Dzwoniliśmy do szpitala i przez przeludnienie w szpitalu Ola juz dziś gotowa do wyjścia bo łóżeczek zaczyna brakowac i wypisują kogo się da.

Ale jako, że nie jesteśmy na miejscu umówiliśmy się na wtorek po południu. Ola po wszystkich badaniach wyjdzie by nie trzeba raz jeszcze w tym samym tygodniu trasy na badanka pokonywac :)

Jeja doczekaliśmy się praktycznie :))

Joani, gratuluję wygranej ;)

U was też słońce tak praży? Ja juz dawno męża z dzieciorami na plaży zostawilam i wróciłam na "kwaterę" bo już całe ramiona mi popaliło :(

Praży, praży niestety....
To już chwila i będziecie Hania śmigać z Olą w jej nowej bryce.. jak ten czas szybko leci! Super :-)

reklama
Joani, gratuluję wygranej :-D najpierw Rossmann, teraz konkurs w radio :-) może ty spróbuj w tego totka zagrać :p
Hania, to już w przyszłym tygodniu będziecie w domciu z Olą, ale wspaniale :-D u nas też straaasznie gorąco! lubię taką pogodę jak nic nie muszę robić, a że dziś sporo pracy to latam z wywieszonym jęzorem. Mycie podłóg to już na bank odpuszczam :tak:

Do góry