reklama
M
Mar1
Gość
Hej
Ja w przeciwieństwie do Was wyspana, ale i bez sił. Zaczęłam układać rzeczy w meblach i od razu się w głowie zaczęło kręcić. Muszę więc więcej odpoczywać.
EmKa dojrzałej miłości Wam życzę na każdy dzień Waszego małżeństwa
Alicja, Hania udanego odpoczynku
maltanka powodzenia w porządkach i gotowaniu, łączę się w pracach
Ja w przeciwieństwie do Was wyspana, ale i bez sił. Zaczęłam układać rzeczy w meblach i od razu się w głowie zaczęło kręcić. Muszę więc więcej odpoczywać.
EmKa dojrzałej miłości Wam życzę na każdy dzień Waszego małżeństwa
Alicja, Hania udanego odpoczynku
maltanka powodzenia w porządkach i gotowaniu, łączę się w pracach
Anusia ja wtedy mialam niezle zapalenie pecherza, poszlam do lazienki i mialam troche krwii przy podcieraniu a ze to byla niedziela to pojechalam na pogotowie od razu. I mnie zbadali i wzieli wymaz od razu a potem dostalam list z wynikami. A krwawienie okazalo sie ze mialam z cewki moczowej bo bylo ostre zapalenie.
Emka wszystkiego najlepszego i oby sie dzien udal
Alicja udanego wyjazdu
Ania milego czasu z siostra
Marciatko tak jak Maltanka pisze to takie bole jak na okres tylko ze robia sie mocniejsze. Na poczatku moga sie tez wydawac jakbys musiala isc do toalety bo masz skurcze jelit
Ja tez sie nie wyspalam. Moj mlodszy mial ciezka noc, mnie wszystko bolalo no i bieganie do lazienki. Cala ciaze dalam rade bez wstawania do toalety a teraz mnie wzielo
Emka wszystkiego najlepszego i oby sie dzien udal
Alicja udanego wyjazdu
Ania milego czasu z siostra
Marciatko tak jak Maltanka pisze to takie bole jak na okres tylko ze robia sie mocniejsze. Na poczatku moga sie tez wydawac jakbys musiala isc do toalety bo masz skurcze jelit
Ja tez sie nie wyspalam. Moj mlodszy mial ciezka noc, mnie wszystko bolalo no i bieganie do lazienki. Cala ciaze dalam rade bez wstawania do toalety a teraz mnie wzielo
sawi
szczęśliwa żona i mama
tak o tym prasowaniu piszecie że aż mi wstyd że ja w lesie...
ale stanowczo stwierdzam że mam za dużo ubranek
i nie wiem kiedy je założe małej
senna dziś jestem
zmierze zaraz cisnienie i jak będzie ok to kawusie sobie strzele
aa i czeka mnie dziś pakowanie Emilki na wyjazd
po młodszą moi rodzice po południu przyjadą i mamy tydzień z mężem na przeprowadzke
tzn. łazienka,kuchnia i meble przenieść
i czarno jakoś to widze
tym bardziej że ja nie w pełni sprawna (skurcze łydek mam straszne)
a musze okna pomyć
poprać kanapy i fotele,pomyć meble
bo już samo układanie rzeczy to będzie przyjemność
ale stanowczo stwierdzam że mam za dużo ubranek
i nie wiem kiedy je założe małej
senna dziś jestem
zmierze zaraz cisnienie i jak będzie ok to kawusie sobie strzele
aa i czeka mnie dziś pakowanie Emilki na wyjazd
po młodszą moi rodzice po południu przyjadą i mamy tydzień z mężem na przeprowadzke
tzn. łazienka,kuchnia i meble przenieść
i czarno jakoś to widze
tym bardziej że ja nie w pełni sprawna (skurcze łydek mam straszne)
a musze okna pomyć
poprać kanapy i fotele,pomyć meble
bo już samo układanie rzeczy to będzie przyjemność
A u nas pogoda w kratkę
Mąż zabrał dzieciaki i do Koszalina pojechali bo na plażę nie ma co iść, a tu by się nudzili.
A ja sobie doczytuję wszystko i odpoczywam. Dzwoniłam do bydg i mała odrobinkę niespokojna, pielęgniarki mówią, że tęskni za nami.
Waży już 1920g więc być może gotowa do wyjścia będzie już we wtorek lub nawet poniedziałek :what:
(Po tych informacjach ostro wzięłam się za przeglądanie wózków i fotelików bo naprawdę nawet nie będzie w czym córy przywieźć)
Pięknie utrzymuje temperaturę, problemów z oddychaniem też nie ma.
Z butelki też ślicznie je.
Dumna jestem i nie mogę się doczekać naszego bycia razem
Mąż zabrał dzieciaki i do Koszalina pojechali bo na plażę nie ma co iść, a tu by się nudzili.
A ja sobie doczytuję wszystko i odpoczywam. Dzwoniłam do bydg i mała odrobinkę niespokojna, pielęgniarki mówią, że tęskni za nami.
Waży już 1920g więc być może gotowa do wyjścia będzie już we wtorek lub nawet poniedziałek :what:
(Po tych informacjach ostro wzięłam się za przeglądanie wózków i fotelików bo naprawdę nawet nie będzie w czym córy przywieźć)
Pięknie utrzymuje temperaturę, problemów z oddychaniem też nie ma.
Z butelki też ślicznie je.
Dumna jestem i nie mogę się doczekać naszego bycia razem
Ritta a to ty byłaś sprawczynią tego, że wczoraj bb z tel. mi nie działało
sawi ja też w lesie ale nie tylko z prasowaniem bo i z praniem. Ale jeszcze będę dokupywać ciuszki więc popiorę razem.
Relacja z usg na wizytowym
Hej.
Ja też dziś czuję się mega zmeczona. Niby się wyspałam ale jestem zupełnie bez sił. Znów dziś rano wymiotowałam, tym razem przed śniadaniem więc nie wiem o co chodzi.
Na szczęście nic dziś robić nie muszę bo obiadek mam z wczoraj. Robiłam pierś z indyka w sosie kurkowym i wyszła pyszniasta więc dziś powtórka z rozrywki.
Ja to przez to wcześniejsze ułożenie pośladkowe małego zawsze cieszę się jak dostane kopniaka w żebra bo wtedy utwierdza mnie w przekonaniu, że wciąż grzecznie sobie nietoperkuje. ;-)
Jak czytam o tym waszym prasowaniu to momentami czuję się nieco wyrodnie bo ja nie prasuje nic dla małego, wyprałam wszystko w programie dla dzieci, potem wysuszyłam w suszarce i tyle.
Piszecie, że zgaga was męczy... Ja odkąd dostałam te leki to jak ręką odjął tylko teraz zkolei żołądek mnie boli po każdym posiłku. Jak byłam nastolatką miałam wrzody więc jestem prawie pewna, że przez ciążową nadkwasote + stres znów się odnowiły. Po rozpakowaniu będę musiała iść na gastroskopie i to sprawdzić.
Emka, wszystkiego naj naj!! Dużo miłości, cierpliwości i wyrozumiałości. No i żeby wszystko poszło zgodnie z planem. :-)
Anusia, właśnie pytałam wczoraj dwie koleżanki które niedawno rodziły w Norwegii i mówią, że tego badania się tu nie robi więc chyba sobie odpuszcze. Mnie też strasznie bolą biodra. :-(
Hania, ale fajnie, że się urlopujecie razem rodzinnie. Wypoczywaj i zbieraj siły bo już za chwilkę Ola będzie w domku to napewno da ci popalić. ;-)
Ja też dziś czuję się mega zmeczona. Niby się wyspałam ale jestem zupełnie bez sił. Znów dziś rano wymiotowałam, tym razem przed śniadaniem więc nie wiem o co chodzi.
Na szczęście nic dziś robić nie muszę bo obiadek mam z wczoraj. Robiłam pierś z indyka w sosie kurkowym i wyszła pyszniasta więc dziś powtórka z rozrywki.
Ja to przez to wcześniejsze ułożenie pośladkowe małego zawsze cieszę się jak dostane kopniaka w żebra bo wtedy utwierdza mnie w przekonaniu, że wciąż grzecznie sobie nietoperkuje. ;-)
Jak czytam o tym waszym prasowaniu to momentami czuję się nieco wyrodnie bo ja nie prasuje nic dla małego, wyprałam wszystko w programie dla dzieci, potem wysuszyłam w suszarce i tyle.
Piszecie, że zgaga was męczy... Ja odkąd dostałam te leki to jak ręką odjął tylko teraz zkolei żołądek mnie boli po każdym posiłku. Jak byłam nastolatką miałam wrzody więc jestem prawie pewna, że przez ciążową nadkwasote + stres znów się odnowiły. Po rozpakowaniu będę musiała iść na gastroskopie i to sprawdzić.
Emka, wszystkiego naj naj!! Dużo miłości, cierpliwości i wyrozumiałości. No i żeby wszystko poszło zgodnie z planem. :-)
Anusia, właśnie pytałam wczoraj dwie koleżanki które niedawno rodziły w Norwegii i mówią, że tego badania się tu nie robi więc chyba sobie odpuszcze. Mnie też strasznie bolą biodra. :-(
Hania, ale fajnie, że się urlopujecie razem rodzinnie. Wypoczywaj i zbieraj siły bo już za chwilkę Ola będzie w domku to napewno da ci popalić. ;-)
Ostatnia edycja:
maltanka
Fanka BB :)
Marciątko to uważaj z tym układaniem,najgorsze to skakanie góra,dół
Kusiak to wstawanie nocne potrafi być męczące,a ja pamiętam po porodzie już w domu jak w nocy nie musiałam wstawać wystraszyłam się że coś nie tak jest
Sawi współczuję tyle pracy, a teraz to nie poganiasz,ale oby szybko wam poszło
Ja wzięłam się za kuchnię,umyłam okno i idę dalej,a moje dziecko dzisiaj chyba będzie miało bardzo wychowawczy dzień przez to moje sprzątanie-w bajkach
Kusiak to wstawanie nocne potrafi być męczące,a ja pamiętam po porodzie już w domu jak w nocy nie musiałam wstawać wystraszyłam się że coś nie tak jest
Sawi współczuję tyle pracy, a teraz to nie poganiasz,ale oby szybko wam poszło
Ja wzięłam się za kuchnię,umyłam okno i idę dalej,a moje dziecko dzisiaj chyba będzie miało bardzo wychowawczy dzień przez to moje sprzątanie-w bajkach
Marysia77
Fanka BB :)
Dzien doberek :-) ja wyspana choc z rana mialam nerwy bo brzeczaca mucha mnie zbudzila ale poniewaz nie ma synia to poszlam na pietruska do corci i spalam spokojnie do 9
Kciukaski za wizyty &&&&
Kciukaski za wizyty &&&&
Ostatnia edycja:
reklama
sawi
szczęśliwa żona i mama
Maltanka bajki dobre są zawsze tą chwile dla siebie mamy
chociaz powiem Wam że te moje diabełki oglądają max 2 bajeczki (typu Maja,smerfy) i koniec
nei są w stanie dłuzej wysiedzieć....ida do pokoju i pierdzielnik robią
ja własnie kawusie sącze
a miedzy czasie robie w notesiku liste co mam do zrobienie (jakos tak mi zawsze lepiej jak mam wypisane co do roboty)
chwalę się podłogą
chociaz powiem Wam że te moje diabełki oglądają max 2 bajeczki (typu Maja,smerfy) i koniec
nei są w stanie dłuzej wysiedzieć....ida do pokoju i pierdzielnik robią
ja własnie kawusie sącze
a miedzy czasie robie w notesiku liste co mam do zrobienie (jakos tak mi zawsze lepiej jak mam wypisane co do roboty)
chwalę się podłogą
Załączniki
-
IMG_3077 [vvvvvv].jpg21,3 KB · Wyświetleń: 52
-
IMG_3079 [vvvvvv].jpg22,5 KB · Wyświetleń: 44
-
IMG_3082 [vvvvvv].jpg13,5 KB · Wyświetleń: 42
-
IMG_3085 [vvvvvv].jpg14,6 KB · Wyświetleń: 47
-
IMG_3089 [vvvvvv].jpg13,4 KB · Wyświetleń: 49