reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

właśnie też nabrałam smaka no i siostra truję że by zjadła :) na szczęście wystarczy odmrozić i usmazyć :)
mnie niestety zgaga nie oszczędza...

reklama
witam z rana

zgaga mnie tez męczy od paru dni....
na przygotowanie wyprawki naprawde nie mam jakoś parcia (torby do szpitala)
widocznie jeszcze mam czas :-D

pogoda u Nas deszczowa,ale nie narzekam bo lepsza taka jak duchota

dzien dobry!
dolaczam do grona niewyspanych- ja niestety przez biodra :-( Mam nadzieje, ze szybko przyjdzie mi ta wizyta do specjalisty, bo jak mnie bol nie wykonczy, to zmeczenia na pewno. tTrudno rano wstac, po takich paru nocach z rzedu...
No nic, troche sie pozalilam i juz mi lepiej :-) Dzis w pracy krotki dzien z okazji piatku , zleci jak z bicza, a po poludniu mezus nakazal lezenie i odpoczywanie, wiec skorzystam na pewno:-p

Dziewczyny, alez wy szalejecie z tym prasowaniem- ja nie prasuje nic powyzej 3mcy to jest jakies max 68. Nawet nie mialabym tyle miejsca,zeby wszystko poukladac.. Co do zelazka , to tez marzy mi sie jakies profesjonalne, ale ja mysle,ze technika sioe zmienia w miare doswiadczenia.. widze po sobie- z corcia w ciazy nie moglo byc najmniejszego zagiecia na ubranku, no a teraz przyznam sie bez bicia pociagniecie zelazkiem z jednej i drugiej strony i lece dalej..

Emka wszytskiego najpiekniejszego Wam zycze , samych slonecznych dni, zrozumienia, cierpliwosci, szalenstwa i ogromu milosci!!!

Ritta kierowniczko Ty nas jeszcze nie blokuj :-D

marciatko oj nie pomylisz ''tych'' boli z zadnymi innymi. Chociaz dobrze cie rozumiem, bo przy pierwszym razie tez sie zastanawialam, ale kiedy nadejdzie ten moment bedziesz pewna :tak:

soniafka u mnie tez nie robi sie tego badania, wlasnie kombinuje co wymyslic, zeby mi zrobiono w szpitalu- Ostatnim razem jezdzilam prywatnie do polskiej gin, ale wiadomo, wolalabym ''wykorzystac'' szpital.

kusiak apropos tego gbs, to pisalas, ze w 1 ciazy badali cie na co innego, a przy okazji zrobili gbs. mozesz napisac co to bylo?

milego dnia wrzesnioweczki!

O nie jest godzina 10, a ja jeszcze w łóżku :D
Normalnie nie pamiętam kiedy tak ostatni raz było...

Mąż zabrał dzieciaki i poszedł do sklepu po bułki, a rodzice z sis już gdzieś wybyli nawet nie wiem gdzie bo spaliśmy :p

U nas dziś nie jest jakoś super gorąco przynajmniej nie czuję. W nocy lało jak cholera, oby w dzień obyło się bez deszczu. Bo szkoda byłoby dnia odpoczynku.

Jutro już sobota więc nawet się nie obejrzymy, a wracać trzeba będzie...

Ritta, powodzenia na usg :)

Anusia współczuję bólu bioder...

Sawi, ania// wam współczuję zgagi. Wiem, że migdały na nią pomagały więc może spróbujcie? :)

Maddlenka tylko się nadmiernie nie przemęczaj tym sprzątaniem :)

Emka jeszcze raz wszystkiego doobrego :-*

Shiran miłego sprzątania łazienki :) i udanej kawusi z siostrą

Alpine hihi skurcze mają to do siebie, że gnębią ludzi o nieludzkich porach, a psu bym własnymi rękami pysk zaklejiła.

Miłego dnia, kciuki za wizytyujące &&&!!

cześć wrześniówki:)
chciałam wszystkim na szybkiego miłego dnia życzyć bo wyjeżdżam, a Em ka - Tobie wszystkiego naj naj najlepszego i wspaniałej zabawy.

Przespałam noc :-) Na razie siedxzi u mnie siostra, bo jej komp padł coś i robi zamówienia... a ja się zbieram i lecę po paczuszkę do Rossm. Normalnie cieszę się jak dziecko.
Dzisiaj tylko pranie wstawię i leżę i pachnę a co, muszę odpoczywać przed tym karmieniem ;-) nie, no śmieję się, ale na pewno przesadzać nie bedę, jak będzie mliko to git a jak będą jakieś jazdy, to butla i tyle.

Emka, dużo siły życzę i dobrego humoru.
Hania, wam dobrego odpoczynku, w końcu tyle dorosłych wokół to jakos może odpoczniecie na raty.
Miłego dzionka i wizytującym kciuki :-)

Hej:)

Ja tak na szybko się tylko witam, bo muszę się ogarnąć i mam parę spraw do załatwienia na mieście, a później mają wpaść znajomi na kawkę i z zaproszeniami na ślub:)

EM ka dobrze, że nocka udana, wszystko macie przygotowane, więc nie ma się czym stresować:) Również wam życzę Wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia i obyście zawsze byli tak szczęśliwi i darzyli się taką miłością jak w dniu ślubu:tak:

Dobrze, że nie ma dzisiaj upałów to się będzie przyjemnie chodziło po mieście:)

Miłego dnia i powodzenia na wizytach;-)

Cześć wszystkim

Ja mam dzisiaj dzień sprzątania:tak: i gotowania.
Dołączam do grona niewyspanych, w nocy mały tak mi prawy bok skopał, że nie miałam siły się przekręcić.

Z pogodą lepiej dzisiaj tylko 20 stopni więc jest czym oddychać.

Ritta
a to ty byłaś sprawczynią tego, że wczoraj bb z tel. mi nie działało:-p

Marciątko skurcze to taki ból na początku jak na miesiączkę, ja tak miałam

joani i jak nagroda odebrana? wiele rzeczy będziesz robić intuicyjnie, dla mnie najgorszy czas z pierwszym dzieckiem był w szpitalu, bo to jednak nie wiesz wszystkiego, szkoła rodzenia szkołą, a życie swoje, dopiero w domu na spokojnie wszystko przyszło

shiran witaj w klubie sprzątających łazienek dzisiaj

maddlena ty to się oszczędzaj trochę...nie przesadzaj ze sprzątaniem jeszcze 3 tyg;-) u mnie pomidorowa na obiad a na drugie hmm może kotlety ziemniaczane z sosem pieczarkowym

Maddlena siostra do ginekologa idzie, a siostrzenica zdrowa jak rybka :-)

EmKa wszystkiego dobrego życzę.

Alicja Tobie udanego wyjazdu.

Mnie Wiki dziś maltretuje nóżkami, ciągle je wypychac, na szczęście jeszcze nie wpycha ich w żebra.

A siostra przyjechała z mężem i mi rozebrali biurko i złożyli łóżeczko także już coś do przodu :-)

reklama
Do góry