reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

sawi pomalutku z tym szorowaniem :-) przydalby ci sie jeszcze ktos do pmocy, chociaz opieka dziadkow, to juz super sprawa.

marciatko, a moze lekki spacerek? te zawroty glowy moga byc niestety od dluzszego lezenia

soniafka, ja tu troche poczytalam po irlandzkich forach i dziewczyny pisza, ze faktycznie normalnie sie tego gbs nie robi, ale jak sie ''upomnisz'', to powinni. Ja za tydzien mam wizyte u swojego lekarza rodzinnego , wiec zapytam, a jesli tam nie pojdzie, to za 3 tyg mam szpitalna wizyte, bede wiercic dalej :-) tyle, ze tu rownie czesto robia to badanie po prostu z krwi :eek: nie wiedzialam, ze tak mozna... chociaz dla mnie nawet lepiej :-D

haniu wypoczywaj i zbieraj sily :-) bardzo sie ciesze,ze Olenka tak swietnie sobie radzi, juz za chwilke bedziecie ja tulic, a malutka na pewno teskni, skoro niespokojna.

reklama
Sawi, podłoga piękna. Naprawde elegancko to wygląda.
Anusia, i tak mi właśnie te koleżanki powiedziały, że oni to gbs standardowo robią z krwi lub z moczu. :eek:Nie wiem na ile w tym prawdy. Zapytam na wizycie u położnej.

Hej kochane wpadamna chwilkę, bo u nas śliczna pogódka i skończy się prać to wychodzimy na podwórko....

Alicja kochana a gdzie wyjeżdzasz?:D może pisałaś... a pewnie nie zwróciłam uwagi:))
Maltanka u mnie też od rana dzień sprzątania... a propo kopów pod żebra... kurdę to ja już od paru dni nie czuje pod żebrami.... ???:szok::eek:

Noooo a ja muszę powiedzieć że "dostałam od męża zgodę na poród" haha wczoraj trochę poszaleliśmy z przytulankami ale widać dziecię będzie leniwe po tatausiu... chociaż małż wczoraj wziął się i zrobił miejsce w siłowni i wyniósł mi słoiki bo zagradzały kuchnię... mam jeszcze w planach w przyszłym tygodniu porobić parę słoików z papryką... ale zobaczymy to wyjdzie w praniu...

Ja okna dwa umyłam wczoraj dziś umyję 2 kolejne a może jutro nie wiem:D na razie na tej ścianie mam słońce... wg... jakie mam głupie sny... tragedia...

Chodzę jak kaczka... a może nawet gorzej nie wiem przez co to... w nocy ból niemiłosierny przy wstawaniu albo przewracaniu się.... a chodzenie też boli zarąbiście ostatnio nie mam pojęcia przez co to...

Ps... dziewczyny które rodziły...wcześniej.... u każdej był czop zabarwiony krwią?> Bo chyba zaczał mi odchodzić ale nie jestem pewna...

Katka, ja pierworódka więc się zbytnio nie wypowiadam ale z tego co piszesz to u ciebie chyba wiele wskazuje na to, że lada dzień akcja się zacznie. ;-):tak:

Katka Ty nam chyba wrzesniowki "otworzysz":D
Emka powodzenia!!!!:D zeby to byl wasz najszczesliwszy dzien :D
Anka odpoczywaj ile sie da :) super ze juz niedlugo malutka bedzie z wami :)

Ja dospalam do 10, obudzil mnie telefon:) leze sobie grzecznie i odpoczywam :) mi nogi wypina maluch w prawym boku, w zebra kopie tylko jak stoje albo siedze :)

Sawi podłoga piękna :)

Katka no to widzę, że u Ciebie już tuż tuż z porodem :)

A ja od razu luźniej w domu, nie dość że łóżeczko mam skręcone to jeszcze mąż siostry wyniósł mi słoiki bo mojemu to się nie paliło, a ja już się w kuchni ruszyć nie mogłam.

Goście pojechali a ja idę się za tą łazienkę w końcu. A na obiad dla mnie sobie dziś zrobię ryż z jabłkami, w serialu jedli i mnie naszło ;) hehe

reklama
No z córką mi nic wcześniej nie odchodzilo.... zadnych " glutow" tylko pare godz przed porodem odszedł z krwia ale tej krwi tdz bylo tyle co prawie nic...

My siedzimy na dworze. Pranie zostawilam w korytarzu bo cos kropi...

Do góry