reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

sawi pomalutku z tym szorowaniem :-) przydalby ci sie jeszcze ktos do pmocy, chociaz opieka dziadkow, to juz super sprawa.

marciatko, a moze lekki spacerek? te zawroty glowy moga byc niestety od dluzszego lezenia

soniafka, ja tu troche poczytalam po irlandzkich forach i dziewczyny pisza, ze faktycznie normalnie sie tego gbs nie robi, ale jak sie ''upomnisz'', to powinni. Ja za tydzien mam wizyte u swojego lekarza rodzinnego , wiec zapytam, a jesli tam nie pojdzie, to za 3 tyg mam szpitalna wizyte, bede wiercic dalej :-) tyle, ze tu rownie czesto robia to badanie po prostu z krwi :eek: nie wiedzialam, ze tak mozna... chociaz dla mnie nawet lepiej :-D

haniu wypoczywaj i zbieraj sily :-) bardzo sie ciesze,ze Olenka tak swietnie sobie radzi, juz za chwilke bedziecie ja tulic, a malutka na pewno teskni, skoro niespokojna.

reklama
Sawi, podłoga piękna. Naprawde elegancko to wygląda.
Anusia, i tak mi właśnie te koleżanki powiedziały, że oni to gbs standardowo robią z krwi lub z moczu. :eek:Nie wiem na ile w tym prawdy. Zapytam na wizycie u położnej.

Hej kochane wpadamna chwilkę, bo u nas śliczna pogódka i skończy się prać to wychodzimy na podwórko....

Alicja kochana a gdzie wyjeżdzasz?:D może pisałaś... a pewnie nie zwróciłam uwagi:))
Maltanka u mnie też od rana dzień sprzątania... a propo kopów pod żebra... kurdę to ja już od paru dni nie czuje pod żebrami.... ???:szok::eek:

Noooo a ja muszę powiedzieć że "dostałam od męża zgodę na poród" haha wczoraj trochę poszaleliśmy z przytulankami ale widać dziecię będzie leniwe po tatausiu... chociaż małż wczoraj wziął się i zrobił miejsce w siłowni i wyniósł mi słoiki bo zagradzały kuchnię... mam jeszcze w planach w przyszłym tygodniu porobić parę słoików z papryką... ale zobaczymy to wyjdzie w praniu...

Ja okna dwa umyłam wczoraj dziś umyję 2 kolejne a może jutro nie wiem:D na razie na tej ścianie mam słońce... wg... jakie mam głupie sny... tragedia...

Chodzę jak kaczka... a może nawet gorzej nie wiem przez co to... w nocy ból niemiłosierny przy wstawaniu albo przewracaniu się.... a chodzenie też boli zarąbiście ostatnio nie mam pojęcia przez co to...

Ps... dziewczyny które rodziły...wcześniej.... u każdej był czop zabarwiony krwią?> Bo chyba zaczał mi odchodzić ale nie jestem pewna...

Katka, ja pierworódka więc się zbytnio nie wypowiadam ale z tego co piszesz to u ciebie chyba wiele wskazuje na to, że lada dzień akcja się zacznie. ;-):tak:

Katka Ty nam chyba wrzesniowki "otworzysz":D
Emka powodzenia!!!!:D zeby to byl wasz najszczesliwszy dzien :D
Anka odpoczywaj ile sie da :) super ze juz niedlugo malutka bedzie z wami :)

Ja dospalam do 10, obudzil mnie telefon:) leze sobie grzecznie i odpoczywam :) mi nogi wypina maluch w prawym boku, w zebra kopie tylko jak stoje albo siedze :)

Sawi podłoga piękna :)

Katka no to widzę, że u Ciebie już tuż tuż z porodem :)

A ja od razu luźniej w domu, nie dość że łóżeczko mam skręcone to jeszcze mąż siostry wyniósł mi słoiki bo mojemu to się nie paliło, a ja już się w kuchni ruszyć nie mogłam.

Goście pojechali a ja idę się za tą łazienkę w końcu. A na obiad dla mnie sobie dziś zrobię ryż z jabłkami, w serialu jedli i mnie naszło ;) hehe

reklama
No z córką mi nic wcześniej nie odchodzilo.... zadnych " glutow" tylko pare godz przed porodem odszedł z krwia ale tej krwi tdz bylo tyle co prawie nic...

My siedzimy na dworze. Pranie zostawilam w korytarzu bo cos kropi...

Do góry