natalinaa
Fanka BB :)
Aniu ja dopiero teraz przeczytałam informacje odnośnie dzisiejszej 3 godziny. Aniu może tak miało być, juz raczej nie było szans żeby wszystko wróciło do normy. Maleńka na pewno będzie na Was patrzyła tam z góry i możesz być pewna że jest tam w raju i ma najlepiej jak tylko może mieć. Same cudownosci... i będzie pilnowała siostrzyczki z góry. Na pewno jest zadowolona kochane maleństwo! A Wy jesteście strasznie silni miłość i wsparcie możemy dopiero zauważyć w takich sytuacjach bo codzienne czynności nie dają nam tyle ważnych spostrzeżeń. Kochacie się cała piątka. I teraz już możecie wiedzieć że zawsze dacie radę.
ookatkaoo nie martw się Wasze kłótnie to są dopiero po chyba kilku latach a u mnie po 3 miesiącach wczoraj przeplakalam z godzinę tłumacząc mu o co mi chodzi a on uwaga...rozmawiał ze mną i grał na konsoli i wciąż nie rozumiał. Później przyszedł do łóżka się poprzytulac jak gdyby nic...Faceci są nienormalni serio. Ja zawsze powtarzam że musimy być niezależne niestety takie czasy przyszły i Skarbów wspaniałych jest juz na wymarciu.
ookatkaoo nie martw się Wasze kłótnie to są dopiero po chyba kilku latach a u mnie po 3 miesiącach wczoraj przeplakalam z godzinę tłumacząc mu o co mi chodzi a on uwaga...rozmawiał ze mną i grał na konsoli i wciąż nie rozumiał. Później przyszedł do łóżka się poprzytulac jak gdyby nic...Faceci są nienormalni serio. Ja zawsze powtarzam że musimy być niezależne niestety takie czasy przyszły i Skarbów wspaniałych jest juz na wymarciu.