reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Hania pamietaj ze matka przezywa bardziej bo inaczej kocha niz ojciec. Nie mowie ze on kocha mniej ale inaczej. Ty ja w brzuchu nosilas wiec bylas bardziej "przywiazana". Poza tym to chyba dobrze dla Ciebie ze on czuje spokoj bo moze sie zajac sprawami pogrzebu, ktos musi byc w takiej sytuacji bardziej opanowany. Twoje serce jeszcze dlugo bedzie roztrzaskane na drobne kawalki bo to Twoje dziecko przeciez. Ale zagoji sie z czasem zobaczysz.

reklama
Haniu na pewno strasznie się czujesz... chociaż żadna z nas tak naprawdę nie wie bo stracić taką kruszynkę to jest na pewno straszne... Fajnie że masz oparcie w mężu... życzę wam teraz spokoju... odpocznij troszkę... I Popatrz że Twoja KOchana malutka Elenka patrzy tam na was z góry i da bardzo dużo siły Oli... która już niedługo będzie z wami w domku....

Ohhh... uporałam się w końcu z oponkami... teraz chwilka dla siebie i kawka:D do oponek zamiast cukru pudru zrobiłam czekoladę...Małża szlag trafi bo sobie nie zje:d ćwiczy i czekolada mu nie wskazana:D:D hahahahahhahahaha! ależ mnie to cieszy:D
:-):-)

Cały osprzęt po Elenie oddamy do domu małego dziecka.
Tam to się przyda na pewno.

Sprzedam tylko wózek i ten monitor. Ubranka, rożki, łóżeczko, pościele, huśtawkę, maty wszystko oddam. I niech tam dzieciaczkom służy. Nke chcę czekać, nie chcę kasynz tego ale będę miała świadomość, żen pomogłam.

Ostatnia edycja:
A_nka - faceci inaczej przeżywają, bardziej chyba tłumią w sobie uczucia. Oni myślą trochę inaczej niż my. Ty miałaś Elenkę pod sercem i w Tobie biło jej serce i Oli i tego uczucia facet nigdy nie dozna. Ale najważniejsze jest to, że jest przy Tobie. Czasem sama obecność więcej daje niż niejedne słowa. Cały czas o Was myślę, jak my wszystkie na pewno :*
Masz wielkie serce wiesz? :* Kochany człowiek z Ciebie :-)

Katka - pochwal się co za oponki :-) u nas w domu robi się takie z twarogu.

Haniu Piękny Gest z waszej strony:) Tam dzieciaczki pewnie będą się cieszyć....:-*

Aniaam te też są z twarogu... proszę... wklejam foto:D kucharka ze mnie kiepska:D i tak pójdzie w pupe:D to korzystam puki jestem w ciązy:D

Picture 179.jpg

Załączniki

• Picture 179.jpg
    Picture 179.jpg
    41,4 KB · Wyświetleń: 66
Mąż poszedł zadzwonić do mojego ojca, załaduje samochód i wszystko zawiezie do domu małego dziecka, a potem po dzieci wstąpi.

Ja dla oderwania idę te wózki obzerkać i aniołki do pokoju.

Katka mściwa jesteś ;)

Katka dobrze dobrze niech widzi jaka ma zdolna żonę i niech mu ślinka leci... na pro w wolnej chwilii możesz mi napisać przepis..mniam

Mój mezunio gotuje pomidorowke ale z racji ze mój zły humor mnie nie przejdzie dopóki mnie nie przeprosi nie zjem jego zupy właśnie robię kotlety...

ale muszą być pyszne te oponki... o własnie przypomniałam sobie, że teściowa kupiła mi pączka - idę :)

Hania - piękny gest z Waszej strony, w domu małego dziecka na pewno się ucieszą z prezentów.

reklama
Do góry