reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Elleni witaj spowrotem :)

U moich panien wszystko dobrze, Ola jest już na noworodkach, a Elenka jeszcze na intensywnej. Dopiero wczoraj odłączyli ją od cpapu no i mała nadal za mało waży by opuscić inkubator :(
Przeżyliśmy też ciężkie chwile ale miejmy nadzieje, że teraz wychodzimy już na prostą.

A ja tak się zastanawiam kiedy @ dostanę ... Co bym tabletki mogła zacząć brać :S

Jeja a tu na forum już kwietniówki są :) ja pamiętam też jak 17lipca albo 14 :D test robiłam i II kreseczki zobaczyłam. Ten strach i ta radość... Mieszanka wybuchowa ;)

Ostatnia edycja:
reklama
a_nka to super że u dziewczynek wszystko ok ;) jeszcze troszkę i wypiszą dziewczynki do domu:)
Ja z moim Szymonem miałam na kwiecień termin ;) w lipcu robiłam test i zobaczyłam dwie kreseczki. Jeszcze pamiętam jak nad morzem byliśmy z mężem na wakacjach i byłam przed pierwszą wizytą usg :-p

Elleni bo ty też kwietniówka? ;) ale chyba 2012 tak? Hehe a twój smyk którego kwietnia się urodził? Moja Nela 5 :)

A_nka w tych wszystkich problemach jakie Cie spotykaja jeszcze maz takie rzeczy wymysla, masakra
a :-( dobrze ze z Ciebie taka silna kobieta jest;-)
Amaliee super teksty! Dzieciaki to potrafia czasem zszokowac:-)

Amaliee, no zal bylo nie wziac, bo na wyprzedazach 8 zl. A bedzie idealna na jesien, nawet trafilam z rozmiarem :)
Super masz synka :)

elleni, witaj po urlopie :)

pojechalismy z Ola na basen i tak sie wymeczyla ze nawet sil isc nie miala, tylko siadala i wyciagala raczki. Wiec w domu szybkie mleko pizamka, lozeczko i dupa odzyla, lezy i sie smieje i lobuzuje jak tylko moze, bo nie ma sil sie podniesc wiec na lezaco :p
Juz godzine usypia z mezem :) Teraz slysze "alo alo alo, papapapa baba" :D:D a przed chwila wziela misia i "ciap ciap ciap" opowiadala mu jak bylo na basenie :tak:

Pocieszne są te wasze maluchy :-) ciekawe kiedy mój zacznie gadać takie cuda... jak po mamusi, to szybko będzie. Mam nagrane kasety jak miałam 11 i 12 mies. i nadawałam jak katarynka. Ale pozbyłam się kaseciaka podczas remontu i muszę to jakoś przegrać.
U nas w końcu doszły te deszcze co u was przed 2 dniami... okna wszystkie pootwierałam i tak mi doooooobrze :-)
Poszłam na ogród i ledwo się potem przyczłapałam, normalnie jakby ktos mi klatkę dusił i siódme poty wyszły, jakbym łopatą pół dnia przerzucała... Franek wali nogami na potęgę i wszystko razem się łączy... ja chcę już koniec sierpnia.... a potem będę pewnie płakała, że mnie cycki bolą, bo żarłok tak ciągnie :-D
Elleni, wypoczęta i opalona, to sił nabrałaś na poród ;-)

Dziewczyny kupujecie już staniki do karmienia ? Nie wiem czy jeszcze bardzo piersi urosną? Chciałabym już kupić, bo mam dużo czasu, a jak mała przyjdzie na świat może nie być czasu chodzić po sklepach. Tylko nie wiem czy teraz ma to sens?

a u nas tak zapowiadali deszcz na popołudnie i co i nic
pojechaliśmy dzisiaj do sklepu, pokupiłam parę rzeczy, zamówienie w aptece na najpilniejsze zrobione, jutro jeszcze po fotelik:tak:

aaaaa i zaczynam się chyba stresować:sorry:jakoś wydawało mi się że to jeszcze tyle czasu

hania
zdrówka, powiem ci, że ja jak chodziłam do pracy to nie było dnia żebym nie miała wyrzutów sumienia, że tyle czasu tam spędzam, a potem jestem zmęczona

elleni fajnie, że urlop się udał

reklama
Cześć :)
elleni - zazdroszczę urlopu :)
sonia - świetne wieści, szkoda, że tak się zamartwiałaś
hania - ja bym temu Twojemu mężowi nagadała..

Zdycham. Najmniejsza aktywność mnie wykańcza. Na ubranka patrzeć już nie mogę, a jeszcze żadnego nie wyprasowałam. Boję się, że przy tych upałach ciężko będzie mi przygotować się na narodziny Małej.

Do góry