reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2014:)

Hej:)

Ja już ze śniadankiem i kawką:) Przez to chodzenie spać ok. 2, wstaję jak zombie koło 10:-p

Shiran
z żelazem nie pomogę, bo u mnie jest na dobrym poziomie, a biorę tylko Prenatal.

U nas pogoda do d*upki.. Niby 21 stopni, ale jakoś tak pochmurno i brzydko za oknem. Jak któraś chcę to chętnie przejmę trochę upałów, a oddam tą brzydką pogodę:-D

Sawi dobrze, że już lepiej się czujesz, powodzenia na USG:)

reklama
Dzien dobry !
wpadsm.i ja sie przywitac i listexpodpisac. cxekam na wizyte,ale nawet jeszcze u poloznych nie bylam,a lekarze dopiero przyjechali,wiec peenie pare godzin zejdzie :-/

elleni witaj eypoczeta! przrslij troche urlopowych fluidow :-)

wesolutka Ola jest swietna :-D a czapeczki zazdraszcxam :p baardzo mi sie podoba!

haniu kuruj sie :*

sawi powodzenia na usg&

amaliee nie wiedzialam,ze Amelka to popularne imie. u nas ani esrod znajomych,ani rodziny tu w Irlandii,czy Polsce nie ma ani jednej.. myslalam,ze to befzie takie oryginalne imie :-D ale nie szkodzi,tak nam sie podoba,ze pewnie zostanie :-)

aniamm szcxerze wspolczuje
chrapiacego meza. ja po 10latach nadal sie nie moge przyzwyczaic. lala spala z nami do 6miesiaca,wtedy jej nie zawsze budzilo,ale teraz czasem potrafi ja obudzic chrapiac z drugiego pokoju :-/ fakt,ze lala tylko sapnie z dexaprobata i dalej spi-ja nie mam tak latwo z zasnieciem...

Maltanka dawaj:-) Tak do 10 stopni chętnie przyjmę hehe:)

Anusia powodzenia na wizycie i żeby jednak szybko poszło:)

Mój czasem też chrapie, z reguły tylko jak śpi na plecach, dlatego zawsze go wtedy pukam, on się przekręca i mam spokój;-)
Chociaż czasem ma taką noc, że ostro daje popalić.. :-p

Chrapanie na tapecie... ja nie wiem co ze mną będzie, bo śpię w stoperach i jak się mały urodzi, będę musiała spać bez.. i to już mnie przeraża, bo mąż ma takie głośne wstawki, że nie prześpię chwili. Niestety też należę do tego "gatunku", których budzi każde stuknięcie czy kichnięcie za oknem :no: mama mówiła, że ngdy jak byłam mała nie przespałam spokojnie godziny i się ciągle wierciłam... mam nadzieję, że Franek pójdzie w spaniu po tatusiu, któremu nic nie przeszkadza.

Mi się też brzuch napina nawet w nocy... magnez biorę a ciekawe co by było bez... jutro wizyta i aż się boję...
Anusia i sawi, trzymam kciuki za pomyślne wieści.

U nas w końcu 23 st. i słońce za chmurami, aż żyć się chce.

Ja mam traumę z chrapaniem jak spałam u dziadków, babcia z dziadkiem na zmianę dawali taki koncert, że cała noc nie przespana, a rano oboje twierdzili, że żadne z nich nie chrapało.. taaa a te dźwięki to krasnoludki wydawały:-D

Cześć Dziewczyny, doczytam Was pozniej, bo na razie sil brak. Cala noc nie spalam, bylo mi mega goraco, az w koncu polozylam sie prawie nago w salonie przy otwartym balkonie i usnelam. Wiec jak ktos przechodzil (a mieszkam na 1 pietrzE) to mial niezly widok :)

Pytanie, pijecie liscie z malin? Pilyscie w poprzednich ciazach?

reklama
Wesolutka ja pije a w zasadzie to nie pije tylko biore bo mam w tabletkach :) zaczelam dopiero jakies dwa dni temu. W poprzednich ciazach nie bralam takze jestem ciekawa czy zadziala :)

Do góry