reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Wesolutka mam nadzieję, że wczesniej nie urodzę, chociaż tak się czuję ;-). W poprzedniej ciaży niespodziwanie wylądowałam w 35 tc, więc teraz jestem przygotowana:tak:

reklama
Dooda - ja mam w 90% torbę spakowaną od kilku tygodni - nie mam jeszcze stroju dla męża, koszuli do porodu i staników.
Ann - a co się dzieje?

Gratuluje zdolniachom wygranych :)

Marciatko a jaki to strój dla Męża?

Koko woda w basenie miód malina w taka pogode :) a jak się dzieki niej miło przypadkiem opala bez szczególnego poświęcenia :)

Ann życzę żeby się wszystko dobrze ułożylo i nastal u Ciebie spokoj :)

Co do torby to już wszystko mam, muszę tylko uprasowac koszule i spakować się :)

Dobrej nocki :)

O kurczę to zaraz wyjdzie, że tylko ja się jeszcze za torbę nie zabrałam :szok: Jakoś skupiam się cały czas na rzeczach dla Małego, a te z listy, które dotyczą mnie pomijam... ale trzeba się będzie za to zabrać w końcu....

I jeszcze pytanie zakupowe- uważacie, że warto kupować rożek Minky? Bo rożka niby używa się tylko na początku, a na wrzesień ten materiał wydaje mi się zbyt ciepły? Czy on tylko takie wrażenie sprawia?

A jednak po dłuższych przemyśleniach wózka nie wystawiamy :)
Nie warto kasy tracić tym bardziej, że tu foteliki są super komfortowe i mają bazy isofix :)

Mąż zamontował nianię i super wszysyko widać i słychać. Zadowolona bardzo jestem. Tym bardziej, że mogę do Dominika i Neli mówić, a oni mi mogą odpowiadać ;)

Ostatnia edycja:
Doczytałam was i przy okazji sprawdziłam, że też wygrałam :-) no jedynie kosmetyki, ale zawsze coś, bo ngdy nic nie wygrałam, więc cieszę się jak dziecko :-D
Widzę, że przypadłości mamy podobne- najczęścij jak kucam, mam wrażenie, że mały mi wyleci... trochę sie dzisiaj nazginałam i potem już z krzesełka podawałam i palcem pokazywałam co gdzie.. i melduję KONIEC - jaka ulga. Wszystko ładni na swoim miiejscu i teraz tylko torbę spakować.
Byłam dzisiaj z wynikami u lek. i mam odstawić żlazo kosztem magnezu... a mam wpierd.... buraki i innne.. ważniejsze, żeby brzuch się nie spinał co rusz i tak mam na razie jechać... :)

O mój chłop przyszedł do sypialni to ja przynajmniej siku ;) - to pisane do Was o 2 ;)

Koko gratuluje rocznicy ;)

Kara pociesze Cie ja ani torby ani nic dla Maluszka ;( moze dzis zrobie zakupy w aptece... Jak zdarze...

Hania a jaka macie nianie i te maty oddechowe ?

Dziewczyny gratuluje wygranych !! A gdzie to spr na @ czy po zalogowaniu ?

Amaliee poszukaj dobrze na pewno znajdziesz albo lepiej zadzwoń do prowadzącego !

A teraz witam sie porannie ;) śniadanko zrobione , kwiatki podlane, moze puszczę pranie i zacznę piec mięcho na wieczor, i przy okazji zrobie zakupy apteczne ... O 12 ściąganie miary na sukienkę 1, potem chciałabym inna krawcowa ktora by mi uszyła druga sukienkę ta co mama znalazła ImageUploadedByForum BabyBoom1406092994.845384.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1406093008.355856.jpg, zamówić biżuterię i kwiaty, a o 17 szkoła uff nie dzis na szczescie ;) jutro dzis dopiero o 21 tance ;) i tak ambitny plan ale czas go zaczac realizować w koncu wczoraj sie obijalam ;)

Buzki dla Was ide tam uczyć syna systematycznosci i dobrej organizacji ;) miłego dnia kciuki za wizyty!!!

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1406092994.845384.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1406092994.845384.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 54
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1406093008.355856.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1406093008.355856.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Emka maty oddechowe mamy dwie: angel care ac401 i angel care ac1100 - on jest z nianią video.

A samą niania video dla Oli to Motorola MBP 36.

Dziś do dziewczynek nie jadę bo przyjdą meble i muszę pilnować Dominikia i Nelki co by mąż mógł je składać.
Wczoraj do mojego A. Dzwonili z pracy czy by nie przyszedł na dwa dni :dry: powaleńcy normalnie...

Dziś w planach mam wietrzenie nowej pościeli dziewczynek, rozpakowanie w końcu huśtawek bo muszę zobaczyć czy trzeba je odeprać czy nie. Jak nie to niech też się dla dziewczynek wietrzą. I to samo zrobię z matami. Potem z piwnicy wyciągnę znów gondole i foteliki niech też słoneczka załapią :)

Ukręcę obiad, posprzątam i będę się lenić jak mj dzieci pozwolą ;)

Kupili wczoraj piaskownice basenik i huśtawkę :) więc teraz dzieciaki zadowolone, a portfel znów szczuplejszy.

A wiecie, że ja nadal czekam na tę nową umowę z orange...

Miłego dnia!
I kciuki za wizytujące jeżeli jakieś są :)

Ostatnia edycja:
Do góry