reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Ty masz farta może sie uda :)
a jak nie to nie macie tematu :p

genralnie chciałam sobie zrobic sernik na zimno. Zrobilam galaretke, zelatyne, wylozylam tortownice biszkoptami i Ola wpadla w histerie ze jeszcze sie nie moze polozyc i dupa z moim ciastem :)
musze jutro kupic galaretke, biszkopty i owoce :)
Biedna jest taka umeczona tym kaszlem, ze masakra :/

reklama
Hej dziewczyny, a ja się witam już wieczornie.
Dzień zleciał, że masakra! rano trochę się poszwędałam po sklepach, potem popołudnie u rodziny :) jutro jeszcze bardziej mega aktywny dzień, kupę spraw do załatwienia i zamiast świętować 3 rocznicę ślubu to będziemy siedzieć wieczorem na wykładzie o ergonomicznych metodach noszenia malucha :-D będzie romantycznie!
wczoraj zrobiłam spore zamówienie w aptece i na allegro i jutro wsio do odebrania :) A dziś sprawdzam stronę rossmanna i nie uwierzycie ale zostałam laureatką I nagrody w konkursie! :-D no chyba pierwszy raz w życiu!!! no ale co z tego jak wygrałam laktator manualny aventu jak wczoraj zamówiłam laktator elektryczny z Canpolu :-D do tego butla z aventu i smoczek tej samej firmy (wszystko mam) hihihi, a i tak mam radochę :-)

Kara - gratuluję zostania ciocią :-)
Ann - współczuję przeżyć związanych z wypadkiem :-( nie wyobrażam sobie co przechodziłaś, tysiące myśli na minutę.. ważne, że nic się nie stało...
Amaliee - koleżanki postawiły cię w niefajnej sytuacji :( przecież wiadomo, że dzidzia i twoje samopoczucie ważniejsze od imprezki...
Ania - ja też czuję czasem taki ucisk na dole, ale zazwyczaj jak dużo chodzę to mały się tak pręży.. trzeba więcej odpoczywać jednak...
Bubbles - ja też wizytuję 30-tego :-) i chyba już się zaczną te co dwutygodniówki :)
Choco - jak woda w basenie? :-)

Miłego wieczoru kochane! :*

Koko, gratulacje :)
a chcialam Ci powiedziec ze sprawdzilam az z ciekawosci wyniki i tez cos wygralam hahaha :D nagrode i stopnia avent, wiec pewnie to samo :D

pewnie sprzedasz laktator reczny, bo jednak elektryczny jest wygodniejszy ;)

chyba musial byc dawno, bo ja nie pamietam na czym polegal :D
nazywal sie zapraszamy przyszle mamy i bylo 1000 nagrod :) zakonczyl sie 30 czerwca :)

edit: znalazlam

Co zrobić by wziąć udział w konkursie?
Musisz być Uczestnikiem programu Rossnę Ciąża i napisać dlaczego polecasz ten program. Do tego im więcej osób zaprosisz do konkursu tym większe szanse na wygraną.

Konkurs trwa do 30 czerwca 2014

Nagrodami w Konkursie są:

Nagroda I stopnia:
• zestaw produktów AVENT (laktator manualny Avent Natural z butelką 125 ml i smoczkiem; smoczek uspokajający Avent 0-6 m)
• Ilość nagród: 200
• Wartość nagrody: 246 zł brutto

Nagroda II stopnia:
• zestaw produktów Bepanthen (duży koc dla niemowląt, Bepanthen Baby 30 g, Bepanthen Mammy krem przeciw rozstępom)
• Ilość nagród: 150
• Wartość nagrody: 137 zł

Nagroda III stopnia:
• zestaw produktów Mixa Baby (Dla Dzieci: Szampon micelarny, Lipidpowy żel do ciała i włosów bez mydła, Ochronny krem do przewijania, Lipidowy krem nawilżający do twarzy i ciała. Dla Mam: Balsam Regenerujący 10%, Krem nawilżający przeciw błyszczeniu 6%)
• Wartość nagrody: 107 zł

Nagroda IV stopnia:
• zestaw produktów Hipp (teczuszka maluszka na ważne dokumenty, maskotka dla najmłodszych - kwadrat z Hippofantem, herbatka dla kobiet karmiących do zaparzania BIO, żel do mycia ciała i włosów, mleczko pielęgnacyjne, chusteczki pielęgnacyjne dwupak, oliwka pielęgnacyjna)
• Wartość nagrody: 100 zł
• Zwycięzca odbierze nagrodę w wybranej przez siebie drogerii Rossmann.

Nagroda V stopnia:
• zestaw produktów Johnson's Baby (torba z przewijakiem z następującą zawartością:
niezbędnik pielęgnacyjny Johnson’s Baby i produkty Johnson’s Baby z linii Newborn: Łagodny płyn do mycia ciała i włosów 3w1 500 ml, Mleczko intensywnie pielęgnujące 300 ml, Chusteczki Bezzapachowe Do Skóry Wrażliwej 56szt. oraz produkt niezbędny dla przyszłych mam czyli Wkładki laktacyjne 50 szt.
• Ilość nagród: 100
• Wartość nagrody: 100 zł
• Zwycięzca odbierze nagrodę w wybranej przez siebie drogerii Rossmann.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dziewczyny gratuluję wygranych :D:D:D

Dooda chyba jesteś pierwsza :D No chyba że Soniafka Cię wyprzedziła ;)

Mój mąż pojechał na pępkówkę, więc siedzę sama w domu :(

Do góry