reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

A_nka no to musicie sobie to jeszcze raz przemyśleć na spokojnie, wszystkie za i przeciw:tak: No i życzę podjęcia najodpowiedniejszej dla was decyzji:)

Sawi nie dobrze z ta glukozą, a lekarka powinna Ci coś dać, albo chociaż wizytę umówić szybciej, masz się kolejne dwa tygodnie męczyć?:szok:

reklama
A no jednak naszego zostawiamy bo te tańsze nie mieszczą się w standardowe drzwi, dwa dziewczynu piszą, że mają tendencję do rozłażenia się stelażu :)

Więc nie ma co głupio oszczędzać, a gdy dziewczyny wyrosną z gondoli i zdecyduję się na inną spacerówkę to na pewno bez niczego go sprzecam :)
Koniec tematu. Jak jakiś inny wózek mi się spodoba to przywołajcie mnie do porządku :))

Sawi no cukier wm moczu to problem... Na czczo wynik też masz za wysoki powinno być do 90. Zajrzyj na nasz wątek cukrzycówek :)

Tu juz temat torby do szpitala, jejku ja z tych co nic dla siebie nie maja, jak ostatnio trafilam na pare dni to maz kupowal wszystko od pizamy przez szlafrok i klapki, wiec mialam najpierw dres a potem bordowa satyne jak sie mezczyzna wzial za zakupy :-D zobacze jak pojdzie dzisiejsza wizyta i moze sie za torbe zabiore :)a dla malucha narazie wszystko w kartonach czeka na koniec remontu i pranie ;)
A_nka jak wozek taki malo spotykany to pewnie uzywany uda sie sprzedac w dobrej cenie :)

robilam dzisiaj badania krwi i pielegniarka mi ja pobrala w domu, tylko musialam wstac o 6, i zaraz potem znowu do spania, fajnie tak, wizytuje dzis po 16, a potem szkola rodzenia, dzis o porodzie ma byc i maz wybiera sie ze mna i wtedy zdecyduje czy rodzimy razem czy jedak to nie dla niego :)))

milego dnia dziewczyny :)

Witam się i ja :)
U nas schnie ostatnia tura prania Anastazji :)
A poza tym dziś będę wypróbowywać basenik heh ;) już się nie mogę doczekać :)

Oficjalnie chciałam oświadczyć, że wyprawki kompletowanie uważam za zamknięte :)!!
Kilka rzeczy jeszcze nie mam materialnie ale są zamówione, zapłacone, więc moje ;)

Miłego dnia kochane :)

Amaliee spokojnie, to że nie masz przeciwciał nie znaczy, że się musiałaś zarazić, trzymam kciuki, żeby nie:tak:

Choco gratuluję skompletowania wyprawki:-)

witajcie :)

Dooda, no to faktycznie lepiej byc przygotowanym wczesniej :)
ja musze w koncu zmotywowac meza zeby przyniosl reszte ciuchow po Oli, bo pajace sa, ale bodziaków brak :) a wsumie moglabym juz spakowac torbe malej :)

kara, to chyba zalezy od dziecka :) jedne sa straszne zmarzluchy (jak moja Ola) i procz rozka jeszcze przykrywana byla kocem :)

joani gratuluje :D:D

Amaliee, kciuki zaciskam, zeby jednak Cie ominela ospa :(

Emka, sukienka cudna - taka zwiewna :)

Hania, zycze Ci zeby udalo sie wypocznac chociaz troszke :)
Jak sie maja Dziewczynki?
Miazdzysz z tym wozkiem :D:D ale chyba jednak postawilabym na wygode i go zostawila. A potem za uzywke tez wezmiesz dobra cene! Wyobrazasz sobie zapinac 4 dzieciakow pasami? A tak 2 klikniecia plus 2 razy pas ;)
Swoja droga masakra wyjscie z domu - torba na ramie, Dziewczynki w obu rekach a Dominik i Nelcia na butach - kazde w inna strone ;)

ania, ja naszykuje dwie wersje mezowi i w zaleznosci od pogody taka przywiezie do szpitala :) chociaz juz jest bardziej ogarniety w kwestii ubran :) Bo na poczatku jak mowilam przywiez body, kaftanik i spiochy to przywozil mi wszystko tylko nie to o co prosilam :D Ale do tej pory myli sukienke ze spodnica :D:D
PAmietam, ze te salki poporodowe byly malusie, wiec nawet plaszcz, buty i moje ubranie maz zawiozl do domu i przywiozl mi na wyjscie ;)

sawi, chyba jednak sporo jak na wynik na cczo.
tutaj watek https://www.babyboom.pl/forum/wrzesien-2014-a-f551/slodkie-mamy-czyli-wrzesniowe-cukrzycowki-71349/

choco, gratuluje!!! i zazdroszcze ;)

reklama
hehe Hania masz zakaz oglądania wózków :)
Fajnie że mebelki będą chwila moment :) uwielbiam te ustawianie układanie i strojenie pokoiku :)

bubless skąd ja to znam, mam dokładnie to samo..:D też mówili że będzie ochłodzenie i że będzie czym dychać... a tu dupa.. i koszą pod samymi oknami..:)

bubles, marciątko chyba zrobię tak samo.. z nati zimą to miałam wszystko przy sobie jakoś tak lepiej się czuję jak mam wszystko przygotowane :) ale no przecież pół torby nie zapakuje :) hehe

Ameliee a jak byś się przeszła do rodzinnego?? może dał by ci coś? a Img też robiłaś??

Alpine pierwszy raz słyszę że pobieranie krwi w domu :) super sprawa :)

Sawi https://www.babyboom.pl/forum/wrzesien-2014-a-f551/slodkie-mamy-czyli-wrzesniowe-cukrzycowki-71349/ proszę :) cukier masz bardzo wysoki...;/
A lekarka jakaś nie normalna jak się zrobi zapalenie albo grzyb to będzie trzeba leczyć antybiotykami... a tak dała by cokolwiek... pij / jedz dużo żurawiny witamina C i pij jak najwięcej wody nie gazowanej :) i może jakis dobry płyn do higieny intymnej.. i jadła bym dalej te tabletki co jesz :) urofuragina czy furagina.. nie pamiętam co w ciąży mozna :p

Do góry